Ovako treba mi pomoc zelim otkljucati nokiju 2610 et to me zanima kak to napraviti i dal se moze ovak upisivanjem kodova
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pogledaj na www.unlock.it
nema tamo mog moba ima 2600 probao sam s tim kodovima negdje tri ta koda ali nista od toga
Skini program World unlock codes calc
sa http://www.softpedia.com/progDownload/WorldUnlock-Codes-Calculator-Download-53880.html
U njeg uneses imei i jos neke informacije o mobu i on ti izracuna kod za otkljucavanje
Ovako treba mi pomoc zelim otkljucati nokiju 2610 et to me zanima kak to napraviti i dal se moze ovak upisivanjem kodova
može se al to su svi više manje entry level uređaji odnosno oni stariji modeli Nokije, koji nemaju BB5 zaštitu i koji se preko IMEI-a daju izkalkurirati. Za sve ostale nove/novije modela zaboravi na tu metodu.
evo da dignem malo temu.
jel se moze unlockati nokia 2600c?
na tele2 mrezi je
evo da dignem malo temu.
jel se moze unlockati nokia 2600c?
na tele2 mrezi je
try this
ljudi dali neko zna kako se može otključat nokia n73 postoji li nekakva stranica ili tako nešto...zaboravio sam ključ za otključavanje mobitela i kad sam bio u servisu da se informiram kako se to može provalit on mi je rekao kao da donesem mobitel kod njega da ga treba dekodirat...traži 20 km..inače iz bosne sam točnije livno