trenutno imam gore navedeni mob sa Symbian OS v9.4, Series 60 rel. 5 .
koji firmware ( ako je to to ) bi bio najbolji za taj mobitel i ako ima kakav link za taj upgrade sa uputama bilo bi dobro.
unaprijed zahvaljujem.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nokia.com.hr
ako imaš zaključanu verziju,npr. od t-com,nećeš moći upgradeati najnoviji soft,pa u tom slučaju moraš otključati mob
mislio sam nesto tipa: nova verzija Symbiana, prelazak na Android ( ako je moguce ), ...
nokia.com.hr
ako imaš zaključanu verziju,npr. od t-com,nećeš moći upgradeati najnoviji soft,pa u tom slučaju moraš otključati mob
Ne mora vec mora promijenuti product code.
mislio sam nesto tipa: nova verzija Symbiana, prelazak na Android ( ako je moguce ), ...
Prelazak na Android - nemoguće.
Koju verziju firmware-a imaš? (Settings => Phone=> Phone mgmt. => Device updates => Pogledaj što ti piše pod "Software version".
sto bi to bilo lijepo xD
sto bi to bilo lijepo xD
Al vjerujem da bi se vukao ko krepana kokos.
Prelazak na Android - nemoguće.
Koju verziju firmware-a imaš? (Settings => Phone=> Phone mgmt. => Device updates => Pogledaj što ti piše pod "Software version".
defaultnu, nista nije dirano.
software v. - v 22.0.110
software v. date - 11-06-10
znaci ne bi mogo staviti Symbian^2 npr. ?
Ne.