Nokia N900 vs. Nokia N8

poruka: 7
|
čitano: 2.290
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Nokia N900 vs. Nokia N8

Pozdrav kolege bugovci, evo donosim još jednu dilemu.

Iz naslova vidite Nokia N900 vs.  Nokia N8 i sada mene zanima koji je bolji od tih 2, po meni skoro su isti ali ključni problem kod ovoga je N8 ima ubitačnu kameru od 12Megapixela a N900 nema, ali tu je i glavni faktor N900 ima Linuxov OS, a N8 ima simbian, molim vas pomognite mi oko ove dileme.

Evo specifikacije : http://www.nokia.com.hr/pronadjite-proizvode/usporedba-uredjaja

Molim vas pomognite oko dileme, hvala. 

Cyroz
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Nokia N900 vs. Nokia N8
Cyroz kaže...

Pozdrav kolege bugovci, evo donosim još jednu dilemu.

Iz naslova vidite Nokia N900 vs.  Nokia N8 i sada mene zanima koji je bolji od tih 2, po meni skoro su isti ali ključni problem kod ovoga je N8 ima ubitačnu kameru od 12Megapixela a N900 nema, ali tu je i glavni faktor N900 ima Linuxov OS, a N8 ima simbian, molim vas pomognite mi oko ove dileme.

Evo specifikacije : http://www.nokia.com.hr/pronadjite-proizvode/usporedba-uredjaja

Molim vas pomognite oko dileme, hvala. 

Nokia n8 jedino ima bolju kameru i multituch...po svemu ostalom je n900 bolji...ako ti treba jak hardverski mobitel s super brzim OS-om s kojem možeš surfat internetom skoro jednako kvalitetno kao i na pc-u onda je n900 mobitel za tebe(naravno da su tu još hrpa drugih stvari po čemu n900 ubija n8) a ako ti treba mobitel koji če moči više manje zamijeniti tvoj fotoaparat/kameru onda je n8 mobitel za tebe.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.12.2010 16:02 (dec54).
15 godina
neaktivan

Molim te definiraj mi multitouch.

Cyroz
17 godina
Nokia N900 vs. Nokia N8

N900 bi ja uzeo bez razmisljanja.

Vise memorije, veca rezolucija ekrana, QWERTY, Maemo.

Al sta je da je, N8 ima ubitacnu kameru sa xenon flashom i video u HDu. I ako to preferiras, N8 ima kapacitivni ekran, dok N900 ima rezistivni.

- Psiho246
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
Cyroz kaže...

Molim te definiraj mi multitouch.

Multituch ti je sposobnost ekrana da može prepoznati više od 2 dodira istovremeno...znači možeš zumirat na mobu ko na iphonu.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
16 godina
protjeran
dec54 kaže...

Multituch ti je sposobnost ekrana da može prepoznati više od 2 dodira istovremeno...znači možeš zumirat na mobu ko na iphonu.

Koji je zapravo nesto posebno sto su bogovi dali ovoj civilizaciji pa se ne svrstava u ljudske proizvode i time ni u mobitele.

Na temu:

Zapravo, sve se svodi na tvoj odabir, ti mobiteli su na vrhu Nokia-ine piramide.

De li zelis punu QWERTY tastaturu?

N900 ima dosta vecu rezoluciju ekrana.

To je jednostavno odluka koju ti, padawan-u, moras napraviti.

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.12.2010 16:19 (Mentalist).
15 godina
neaktivan

Odlučio sam da ću uzeti N900, kamera mi nije nešto bitna, nego nikad nisam vidio MAEMO 5 OS i neznam dali je bolji od simbiana, sada sam uvjeren da je .

Hvala kolege bugovci.

Cyroz
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice