nokia e65 prednje tipke ne rade!

poruka: 10
|
čitano: 2.294
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
problem!
kao sto naslov kaze, ne rade mi prednje tipke. zna li tko kako bih mogao ovaj problem rjesiti, jer na mobu sve ostalo radi. negdje sam procitao da je kod ovog modela cest problem da se pokvari flat kabel, te da ga se onda treba zamijeniti. isao sam na servis i pitao koliko bi me kostao popravak, ali je to preskupo: oko 250-300 kn..
Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
itko??
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

A teško da buš to sam popravil, probaj još koji servis pitat, pa vidi di ti je najbolje.

FOR THE HORDE
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
ma ne mislim dati vise od 100 kn na njegov popravak pa ga zato mislim sam probat popravit.
gledao sam po netu i vidio da ima jos ljudi koji imaju ovaj problem i govore da je vjerojatno flat kabel otisao..
na mobu sve ostalo perfektno funkcionira, pa mi je zao da samo stoji u ladici...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
jel netko zna sta bi moglo bit?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ako ti se slika na lcd-u prikazuje normalno, onda nije flat. Vjerojatno ti je ušlo malo vlage.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.10.2010 23:36 (vexx5555).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
sad kad ga upalim i pocnem pisati pin kad upisem 9 boje se na mobu pocnu prelijevati i ugasi se ekran a mob je jos upaljen.
i ja mislim da je to od vlage jer se to pocelo dogadati tijekom ljeta kad sam ga cijelo vrijeme drzao u dzepu i vjerojatno je sve to zbog znoja.
kako to mogu rjesiti?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: nokia e65 prednje tipke ne rade!
EZY-E kaže...
sad kad ga upalim i pocnem pisati pin kad upisem 9 boje se na mobu pocnu prelijevati i ugasi se ekran a mob je jos upaljen.
i ja mislim da je to od vlage jer se to pocelo dogadati tijekom ljeta kad sam ga cijelo vrijeme drzao u dzepu i vjerojatno je sve to zbog znoja.
kako to mogu rjesiti?

To se može riješiti samo servisom. Ali ako ti se lcd zblesira, onda je otišao i flat.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
15 godina
protjeran
a za kolko bih ga mogao prodati?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: nokia e65 prednje tipke ne rade!
EZY-E kaže...
a za kolko bih ga mogao prodati?

Gle, da znam što je točno otišlo (lcd je 100-150 kn, flat 80-100 kn) rekao bih ti točno ali ovako može biti nekih 100-200 kn. Pod pretpostavkom da nemaš garanciju.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice