Nokia 5800 vs. E52

poruka: 13
|
čitano: 2.561
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nokia 5800 vs. E52

Evo male dileme, trenutno imam 5800XM,

a imam ponudu da ga mijenjam za E52.

Pa me zanima šta vi ljudi konkretno mislite, jel se isplati?

Moja Nokia je stara skoro pa godinu dana, a ova je kupljena u 4 mjesecu.

Mane 5800 znam, pa me zanima samo mane e52 i ako je mozda netko bio u prilici imati oba neka usporedba ( ne toliko ovaj ima veci - manji ekran, jer to sve više manje znam, nego baš u svakodnevnom korištenju, brzina symbiana, trajnost baterije itd... )

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nokia 5800 vs. E52

Ja nikada ne bih kupovao polovan mob,sta ja znam ko ga je koristio i sta mu je radio. A ti svoju Nokiu cuvas a on ti uvali neki razvaljeni...

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Nokia 5800 vs. E52

Bez obzira što ima garanciju još 20mj?

15 godina
neaktivan

ralika između tvoje 5800 i e52 je usporedba kao konj i ono malo kljuse, drži svoju nokiu i čuvaj je,uostalom ta dva mobitela se uopće i ne mogu usporediti,ende.

16 godina
neaktivan
Nokia 5800 vs. E52

da biram izmedu 5800 i e52 izabrao bi e52 jer nema touch i ima bolji proc,brze je sve...i sve sto mozes sa 5800 mozes i sa e52 i obrnuto

Model fashion guru.
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Nokia 5800 vs. E52

Aj zadrži 5800.

Da ne ispadnem kreten pa nedam nikakav razlog, 5800 je koliko toliko suvremen mob, koji uz to ima oveću zajednicu korisnika i moddera. Ako ti se nešto svidi kod drugih mobitela, tamo negdje postoji netko tko je to "portao" na tvoj 5800. S druge strane (E52) dobiješ običan mob, koji je smartphone samo na papiru (više nitko ništa ne radi za s60v3 platformu). Istina jest brz ali postoji dobar razlog zato. Nema ničeg. Ako ti treba takav aparat radije kupi nekakav dumbphone, barem češ se manje nervirati oko stvari koje bi trebale biti predinstalirane (socijalne mreže, eventualni mail, muzika ...)

Why so serious???

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Cika Jova Zmaj kaže...

Aj zadrži 5800.

Da ne ispadnem kreten pa nedam nikakav razlog, 5800 je koliko toliko suvremen mob, koji uz to ima oveću zajednicu korisnika i moddera. Ako ti se nešto svidi kod drugih mobitela, tamo negdje postoji netko tko je to "portao" na tvoj 5800. S druge strane (E52) dobiješ običan mob, koji je smartphone samo na papiru (više nitko ništa ne radi za s60v3 platformu). Istina jest brz ali postoji dobar razlog zato. Nema ničeg. Ako ti treba takav aparat radije kupi nekakav dumbphone, barem češ se manje nervirati oko stvari koje bi trebale biti predinstalirane (socijalne mreže, eventualni mail, muzika ...)

ne slazem se s tobom.sto moze 5800 a e52 ne?

i kakve to ima 5800 predinstalirane aplikacije?

sa e52 dobijes office mobile i instalirane aplikacije barem dok kod 5800 nista(bolja je u pogledu muzike)

govorim iz iskustva jer sam imao odba moba i e52 mi se vise dopao bas zato jer je "dumpphone"

Model fashion guru.
16 godina
luka_cro kaže...
Cika Jova Zmaj kaže...

Aj zadrži 5800.

ne slazem se s tobom.sto moze 5800 a e52 ne?

i kakve to ima 5800 predinstalirane aplikacije?

sa e52 dobijes office mobile i instalirane aplikacije barem dok kod 5800 nista(bolja je u pogledu muzike)

govorim iz iskustva jer sam imao odba moba i e52 mi se vise dopao bas zato jer je "dumpphone"

E52 je smartphone kao i 5800xm, ja bi rađe uzeo E52 jer ima jači procesor, nije touch i platforma je N-gage.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
15 godina
neaktivan
Nokia 5800 vs. E52

Ja bih uzeo e52, no samo ako ga mijenjam sa nekim koga znam.  Prvo ti pogledaj mobitel, isprobaj sve i zaključi koji ti se više sviđa i koji je bolji za tvoje potrebe

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Nokia 5800 vs. E52

Ak oces ja ti nudim N78 za 5800 ak ti se vise takav stil sviđa...

Molim da se moj PP koristi isključivo za oglasnik i obavjesti moderatora

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Nokia 5800 vs. E52

Ma radi se o tome da su više manje isti ( hardwarski ) jedina je razlika u softwareu.

No 5800 mi nekako plastičan i više mi je telefon za "klince". Sviđa mi se što ovaj izgleda malo "ozbiljniji" ako me shvacate! :)

No, odlučio sam ipak ne mijenjat, jer nikad ne znam kako je netko čuvao taj telefon i šta mu se sve događalo.

Tako da ću vrlo vjerovatno prodat ovaj i nabavit novi E52

Smijeh

Hvala svima! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nokia 5800 vs. E52

5800 ti ima proc 443mhz, a e52 ima 667mhz tako da je bolji u hardveru....ja kad bi kupovao sad telefon uzeo bi e52 jer je to jedini ozbiljan mobitel i meni je vrlo lijep.jedan od najljepsih mobitela

EDIT. zasto nebi mjenjao?pa nadite se i pogledaj mobitel dal je ispravan,dal nije jako ogreben i sl

Model fashion guru.
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.8.2010 12:44 (luka_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nokia 5800 vs. E52

Imam E52 i mogu reći da sam jako zadovoljan. Baterija mu može držati i po tjedan dana umjerenog korištenja, ima GPS, wi-fi. Dosta je lagan i brz je. Ne volim touch mobitele tako da sam se ja za ovaj odlučio. Vidi šta ti je bolje pa to zadrži/uzmi.

...Borba za mir je kao jebanje za nevinost...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice