Ovako , imam priliku kupiti jedan od navedenih uređaja .
Zanima me Vaše mišljenje o oba .
Specifikacije Nokie .
Specifikacije Sony Ericssona .
Hvala Vam svima unaprijed .
Ovako , imam priliku kupiti jedan od navedenih uređaja .
Zanima me Vaše mišljenje o oba .
Specifikacije Nokie .
Specifikacije Sony Ericssona .
Hvala Vam svima unaprijed .
Ja bi uzeo Sony E, na 5230 mi se dopada touch screen
Tu imaš sve, pa vidi...
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=2469&idPhone2=2909
Po meni je danas standard imati WLAN na mobitelu....dakle ja djelim mobitele na one koji imaju WLAN i koji nemaju, koji imaju su dobri koji nemaju su losi...eto tako...ako tebi treba samo za poruke, pozive, kamera, pjesma onda uzmi bilo koji od ta dva, oba su ok.
Po meni je danas standard imati WLAN na mobitelu....dakle ja djelim mobitele na one koji imaju WLAN i koji nemaju, koji imaju su dobri koji nemaju su losi...eto tako...ako tebi treba samo za poruke, pozive, kamera, pjesma onda uzmi bilo koji od ta dva, oba su ok.
Nije mi bas neki standard da ako se nadem u sred neke sume , pregrada ili tako nesto da trazim wlan .
3G > WLAN
Neznam za tebe ali meni je to sad standard i nebi kupovao mob bez toga.
3g je spor i skup.
SE ima bolju kameru i po meni je bolji za slušanje glazbe(Ipak je Walkman serija),ali Nokia ima touch screen,GPS,veći ekran i Symbian kao OS.Jedini minus joj je da nema WLan,da ga ima bio bi savršen mobitel.Imao sam je u rukama i ne sviđa mi se jedino izrada.Mob mi je preplastičan.Ali da me se pita išao bi prije na nju nego na SE.
SE ima bolju kameru i po meni je bolji za slušanje glazbe(Ipak je Walkman serija),ali Nokia ima touch screen,GPS,veći ekran i Symbian kao OS.Jedini minus joj je da nema WLan,da ga ima bio bi savršen mobitel.Imao sam je u rukama i ne sviđa mi se jedino izrada.Mob mi je preplastičan.Ali da me se pita išao bi prije na nju nego na SE.
Nije mi toliko bitna kamera ,pošto mi je prvenstvena namjena mjuza i GPS .
Imam dva frenda , jedan ima 5230 a jedan 5800XM i razlika u najvecoj glasnoci je oko 1-2% .
Mislim da ce ipak biti Nokia , ali sacekat cu da vidim sta ce reci ostali forumasi .
na njoj imas dozivotnu navigaciju.... pricam o 5230
e i ne znam do kraja cijeg zivota se to odnosi
na njoj imas dozivotnu navigaciju.... pricam o 5230
To znam .
Zato i je veliki + za Nokiu .
uzmi nokiu... bar je prosiriva (softwerom)... imao sam priliku raditit malo na njoj i moram reci da sam se ugodno iznenadio kako lijepo i brzo (koliko toliko) stvar radi...
tek sad sam vidio sto je to se w595.... gadan je za popi7dit.. nebi ga taknuo ni da me netko gadja s njime
uzmi nokiu... bar je prosiriva (softwerom)... imao sam priliku raditit malo na njoj i moram reci da sam se ugodno iznenadio kako lijepo i brzo (koliko toliko) stvar radi...
tek sad sam vidio sto je to se w595.... gadan je za popi7dit.. nebi ga taknuo ni da me netko gadja s njime
Tako i sam mislim .
Velika hvala tebi a i svim forumašima koji su mi preporučili Nokiu , nju kupujem.
Lijepi pozdrav i velika hvala !
Velika hvala tebi a i svim forumašima koji su mi preporučili Nokiu , nju kupujem.
Lijepi pozdrav i velika hvala !
Dobar izbor,puno bolji nego w595 koji spada među najgore SE ikad napravljene-kvaliteta samog kučišta je ok ali mu je slide mehanizam za ku*ac. Da je neki bolji SE, rekao bih ti da uzmeš njega,ovako uzmi Nokiu.
Uzmi Nokiju,symbian!