- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Baterija je otišla, vrijeme je za zamijenu.
Može ti eksplodirati. Ako se počne grijati, šikni ju kroz prozor jer može biti opasno. Kada vidiš što jedna baterija napravi iverici od 5 cm (ja jesam), neće ti biti svejedno. Nego, reci koji mob imaš-možda imam koju rabljenu bateriju pa to riješimo za porciju ćevapa. 
Može ti eksplodirati. Ako se počne grijati, šikni ju kroz prozor jer može biti opasno. Kada vidiš što jedna baterija napravi iverici od 5 cm (ja jesam), neće ti biti svejedno. Nego, reci koji mob imaš-možda imam koju rabljenu bateriju pa to riješimo za porciju ćevapa. 
Dam ja tebi sve baterije koje imam, a ne koristim - ti meni das porciju (vecu) cevapa :P :D
Meni da porciju ćevapa, i pifkana,
a ja mu dam neku Nokiu! :D
Bacaj bateriju i kupuj novu, ova stara ti može eksplodirati...
Može.
Super.
Već sam to napisao. Čitaj malo. 
Može.
Super.
Već sam to napisao. Čitaj malo. 
Mrsko mi je čitati, ja samo naziv teme pogledam... 

Jako dobro. :P Inače, mob je HTC Touch Pro. Šta ti dilaš s baterijama? :P
I hvala svima na odgovorima.
Uf, nemam tu bateriju. Jbg, ali na ebay-u je nekih 6 dolara. Ne dilam baterijama, nego popravljam i prodajem mobitele.
evo ja sam sebi na ebayu dodatnu platia 3.99$,
tako da za male pare lako kupis novu...
Naah, nisam nikad kupovao ništa na ebay-u, draže mi je otići u dućan i kupiti, ali vidim da su po dućanima po 150-200 kn :S
Naah, nisam nikad kupovao ništa na ebay-u, draže mi je otići u dućan i kupiti, ali vidim da su po dućanima po 150-200 kn :S
Onda pogledaj na njuškalu, mora ih biti ispod 100 kn.
Onda pogledaj na njuškalu, mora ih biti ispod 100 kn.
Nema ih uopće, ipak ću očito preko ebay-a morati. :/