Napuhnuta Li-ion baterija

poruka: 14
|
čitano: 29.720
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Vec neko vrijeme gledam kako mi baterija na mobitelu drasticno krace traje i zadnjih par tjedana se cudim zasto mi se nece poklopac baterije lijepo zatvoriti. Sad malo prije skuzim da mi se baterija poprilicno napuhnula. Svasta... Pa htjedoh pitati ima li kakve opasnosti od takve baterije itd. jer mi je glupo kupovati novu kad planiram zamijeniti mobitel u narednih mjesec-dva?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Baterija je otišla, vrijeme je za zamijenu.

Ako sam ikako pomogao, nešto pojasnio il se barem trudio - kliknite na HVALA; kao znak zahvalnosti. Hvala.
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
RE: Napuhnuta Li-ion baterija
Mirko935 kaže...
Vec neko vrijeme gledam kako mi baterija na mobitelu drasticno krace traje i zadnjih par tjedana se cudim zasto mi se nece poklopac baterije lijepo zatvoriti. Sad malo prije skuzim da mi se baterija poprilicno napuhnula. Svasta... Pa htjedoh pitati ima li kakve opasnosti od takve baterije itd. jer mi je glupo kupovati novu kad planiram zamijeniti mobitel u narednih mjesec-dva?

Može ti eksplodirati. Ako se počne grijati, šikni ju kroz prozor jer može biti opasno. Kada vidiš što jedna baterija napravi iverici od 5 cm (ja jesam), neće ti biti svejedno. Nego, reci koji mob imaš-možda imam koju rabljenu bateriju pa to riješimo za porciju ćevapa. {#}

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
17 godina
vexx5555 kaže...

Može ti eksplodirati. Ako se počne grijati, šikni ju kroz prozor jer može biti opasno. Kada vidiš što jedna baterija napravi iverici od 5 cm (ja jesam), neće ti biti svejedno. Nego, reci koji mob imaš-možda imam koju rabljenu bateriju pa to riješimo za porciju ćevapa. {#}

Dam ja tebi sve baterije koje imam, a ne koristim - ti meni das porciju (vecu) cevapa :P :D

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
15 godina
protjeran

Meni da porciju ćevapa, i pifkana,

a ja mu dam neku Nokiu! :D

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
15 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...

Bacaj bateriju i kupuj novu, ova stara ti može eksplodirati...

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.11.2010 15:29 (scenesports).
16 godina
odjavljen
Batista kaže...
Dam ja tebi sve baterije koje imam, a ne koristim - ti meni das porciju (vecu) cevapa :P :D

Može.{#}

Don Kihoty kaže...

Super.{#}

scenesports kaže...

Već sam to napisao. Čitaj malo. {#}

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
15 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...
Batista kaže...

Može.{#}

Don Kihoty kaže...

Super.{#}

scenesports kaže...

Već sam to napisao. Čitaj malo. {#}

Mrsko mi je čitati, ja samo naziv teme pogledam... {#}

16 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...

Jako dobro. :P Inače, mob je HTC Touch Pro. Šta ti dilaš s baterijama? :P

I hvala svima na odgovorima.

16 godina
odjavljen
Mirko935 kaže...
Jako dobro. :P Inače, mob je HTC Touch Pro. Šta ti dilaš s baterijama? :P

Uf, nemam tu bateriju. Jbg, ali na ebay-u je nekih 6 dolara. Ne dilam baterijama, nego popravljam i prodajem mobitele. 

17 godina

evo ja sam sebi na ebayu dodatnu platia 3.99$,

tako da za male pare lako kupis novu...

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Naah, nisam nikad kupovao ništa na ebay-u, draže mi je otići u dućan i kupiti, ali vidim da su po dućanima po 150-200 kn :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Mirko935 kaže...

Naah, nisam nikad kupovao ništa na ebay-u, draže mi je otići u dućan i kupiti, ali vidim da su po dućanima po 150-200 kn :S

Onda pogledaj na njuškalu, mora ih biti ispod 100 kn.

16 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...
Mirko935 kaže...

Onda pogledaj na njuškalu, mora ih biti ispod 100 kn.

Nema ih uopće, ipak ću očito preko ebay-a morati. :/

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice