Najbolji polovni mobitel do 2000 kuna

poruka: 17
|
čitano: 6.292
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Anketa - Najbolji polovni mobitel do 2000 kuna

Koji bi bilo onajbolje uzeti preko njuškala, da ima dobru kameru i brzinu interneta i čvrsto kučište?

Neki HTC?Koji je bolji Sensation ili Desire HD?

Ili Lumiu?

Mislim da bi neki HTC radi jakog kučišta,ali koji?

Je li istina da kod Sensationa prve 2 sec snimanja videa nešto kasni ili šteka?

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 0:57 (x man 001).

0 0 hvala 0
14 godina
Desire hd je slabiji i ima najcvrsce kuciste...
Preporucio bih ti sony xperiu p jer ima jednodjelno unibody aluminijsko kuciste i super kameru
Sensation je dobar izbor,imao sam 3-4 komada i na ics-u radi iznimno glatko i brzo
prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Najbolji polovni mobitel do 2000 kuna
x man 001 kaže...

Neki HTC?Koji je bolji Sensation ili Desire HD?

Bolji je sensation, pogledaj još i htc evo 3D.

Evo xperia P 2000 kn:

http://www.njuskalo.hr/sony-ericsson-ostali/sony-xperia-p-1ghz-u8500-dual-core-16gb-oglas-5679111

14 godina
neaktivan

A sta je bolji Sensation ili Xperia P?

Koji ima bolje kučište?Čvršće?

Na Xperiji P ne možešmjenjat wallpaper je tako?

I da, dajte mi preporučite neki mobitel da kad ga uzmeš u ruku da osjetiš da je to prava čvrsta stvar, bez da škripi, pucketa i slično, ali da ima odličnu kameru i video snimanje.

je li to Xperia P, HTC Sensation, Lumia ili nešto drugo?

9 Xperia P
0 HTC Sensation
8 Nokia Lumia 800
1 HTC Desire HD
4 Iphone 4
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 0:56 (x man 001).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Na tvom mjestu ja bi uzeo xperiu p.. ;)

možeš otići do nekog tmobile/vip centra pa je pogledati.

14 godina
Tvom opisu najvise odgovara xperia p
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

A nije HTC-ov mobitel (bilo koji, ali recimo Desire HD), mobitel sa puno čvršćim kučištem od Xperie P??? Kad sam ga držao u ruci, kao neko oklopno vozilo je mobitel.

1 0 hvala 0
15 godina
x man 001 kaže...

A nije HTC-ov mobitel (bilo koji, ali recimo Desire HD), mobitel sa puno čvršćim kučištem od Xperie P??? Kad sam ga držao u ruci, kao neko oklopno vozilo je mobitel.

Možda i je jači Desire HD, ali je Xperia P bolja što se tiče performansi procesora, RAM memorije, grafike itd, i uz to noviji je mobitel te dobiva nadogradnju na ICS. Xperia P djeluje isto tako čvrsto, no odluka je na tebi. Ja bih uzeo Xperiu P da sam na tvojem mjestu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 10:13 (jurica_m).
17 godina
neaktivan
Imam ti ja za pola te cijene legendarni HTC Legend. Mobitel je čvrst kao tenk, kompaktnih je dimenzija, predivno izgleda, ima aluminijsko unibody kućište i radi na sve mreže.
Kada bi pametni uvijek popuštali, svijetom bi vladale budale.
14 godina
neaktivan

Jel se može mjenjati pozadina na Xperiji P?

Negdje sam pročitao da ne može

14 godina

S tim da taj htc legend ne vrijedi nista njemu usporedivsi sa xperiom p,mali spor los ekran uzas kamera itd...
Xperia p je isto ko tenk malo manja sa 4" ekranom ali puno boljim ekranom i kamerom te puno brza od dhd
Cjelo tjelo joj je od aluminija i unibody dizajna kao i desire hd s tim da je jos elegantnija
Zakljucak: ako hoces super kameru i kuciste najvise kvalitete dostupne,preporucam definitivno xperiu p ispred svih

ISUSE BOZE DI SI PROCITO DA SE NE MOZE PROMJENIT POZADINA?!?!?!?

pa nije ti to iphone :P

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 10:29 (maks0806).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
x man 001 kaže...

A sta je bolji Sensation ili Xperia P?

Koji ima bolje kučište?Čvršće?

Na Xperiji P ne možešmjenjat wallpaper je tako?

I da, dajte mi preporučite neki mobitel da kad ga uzmeš u ruku da osjetiš da je to prava čvrsta stvar, bez da škripi, pucketa i slično, ali da ima odličnu kameru i video snimanje.

je li to Xperia P, HTC Sensation, Lumia ili nešto drugo?

HTC Sensation je bolji od Xperie P tj. ima malo jaci hardware..Ako za iste novce mozes dobiti Xperiu P i Sensation idi na Sensation jer vec ima sluzbenu nadogradnju na ICS koja radi odlicno i koja ga je dosta ubrzala dok kod Xperie P nadogranja na ICS tek treba doci , a sudeci prema Sony-jevu nacinu izbacivanja nadogradnji to bi mogla biti i zadnja za Xperiu P..U cvrstoci kucista pobjeđuje Xperia P zato sto je od aluminija ali ni na Sensationu nista ne skripi , ne puca i slicno..Na svakom mobitelu mozes mijenjati wallpaper pa tako i na Xperia P..

15 godina
ICS za Xperiu P stiže od 19.-25. ovog mjeseca
robimarko@gmail.com
14 godina
Eh kad bi to bila istina... ali nazalost nije...
Sensation jest brz na ics ali ima mmnogo losiju kameru i kvaliteta izrade je loša... zna se prasina pod ekran zavuc te mob skripi kad ga se stisne...
Te usto ima veci ali losiji ekran od xperie stoga po njegovim kriterijima je xperia p daleko bolji izbor. Sensation zbog skripavog kucista i lose kamere totalno promasuje njegove potrebe
14 godina
neaktivan
maks0806 kaže...
Eh kad bi to bila istina... ali nazalost nije...
Sensation jest brz na ics ali ima mmnogo losiju kameru i kvaliteta izrade je loša... zna se prasina pod ekran zavuc te mob skripi kad ga se stisne...
Te usto ima veci ali losiji ekran od xperie stoga po njegovim kriterijima je xperia p daleko bolji izbor. Sensation zbog skripavog kucista i lose kamere totalno promasuje njegove potrebe

Neznam kakav si ti Sensation drzao u rukama ali iz vlastitog iskustva znam da ne skripi , nista ne pucketa i sl. , prasina ispod ekrana bila je problem samo kod prve dvije serije kasnije je ispravljen taj propust..Kamera je bolja kod Xperie P ali samo zbog bolje optike i Exmor R senzora dok su u megapikselima isti..Ekran kod Sensationa ima malo manju gustocu piksela ali je zato veci dok je kod Xperie P manji sa malo vecom gusotcom piksela ali je osjetno uži sto nekome moze smetati , a nekome biti prednost..Xperia P ima 12 gigabajta vise ugrađene memorije ali zato nema podrsku za memorijske kartice sto opet moze nekome zatrebati..Dok je ostali hardware tj. chipset , CPU  i GPU bolji kod Sensationa sto mu daje prednost , a usto jednog dana kad za Sensation ne budu vise izlazile nadogradnje sigurno ce imati bolju podrsku nego Xperia P..

14 godina
1. Sensation ima 1gb memorije samo za aplikacije i nista drugo... znaci bez kartice je nula
2. Ekran je dosta jadan ne zbog gustoce piksela nego zbog boja svjetline itd... xperia ima puno bolje boje plus magic white tehnologiju.
3. Kod kamere na mobu su megapikseli skroz nebitni, jer je golim okom vidljivo da sensation ima prejadnu kameru... sve fotke su blijede i isprane. Dok je na xperii p nesto bolja neg na sgs3. Bas zbog te optike i bolje pece itd...
4. Imao sam 3-4 sensationa,ne pamtim tocno kad mjenjam mob svakih tjedan dana... Uglavnom dva su imala problem sa wi fi death gripom a svaki je skriputao pod prstima... te prasina nije samo na dve serije. Pun je internet prituzbi na skripanje i prasinu
5. Xperia p je god dana novija od sensationa i 100% ce dobit sluzbeni jb,ali se slazem da ce za sensation bit bolja podrska jer nema lockan bootloader
6. Sensation je jaci istina, na ics-u postize duplo bolje rezultate nego na gingerbreadu,ali covjek je pito za bolju kvalitetu izrade i kameru gdje sensation nema kaj radit
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
maks0806 kaže...
1. Sensation ima 1gb memorije samo za aplikacije i nista drugo... znaci bez kartice je nula
2. Ekran je dosta jadan ne zbog gustoce piksela nego zbog boja svjetline itd... xperia ima puno bolje boje plus magic white tehnologiju.
3. Kod kamere na mobu su megapikseli skroz nebitni, jer je golim okom vidljivo da sensation ima prejadnu kameru... sve fotke su blijede i isprane. Dok je na xperii p nesto bolja neg na sgs3. Bas zbog te optike i bolje pece itd...
4. Imao sam 3-4 sensationa,ne pamtim tocno kad mjenjam mob svakih tjedan dana... Uglavnom dva su imala problem sa wi fi death gripom a svaki je skriputao pod prstima... te prasina nije samo na dve serije. Pun je internet prituzbi na skripanje i prasinu
5. Xperia p je god dana novija od sensationa i 100% ce dobit sluzbeni jb,ali se slazem da ce za sensation bit bolja podrska jer nema lockan bootloader
6. Sensation je jaci istina, na ics-u postize duplo bolje rezultate nego na gingerbreadu,ali covjek je pito za bolju kvalitetu izrade i kameru gdje sensation nema kaj radit

1. Napisao sam da Xperia ima 12 gigabajta vise ugrađene memorije ali svatko ima svoj ukus i nekome mozda treba memorijska , a nekome ne sve ovisi..Svakako da je plus Xperii na toliko ugrađene memorije ali sve ima svojih prednosti i mana..Sensation moze imati max. 33 gigabajta memorije , a moze imati i 1 gigabajt sve ovisno o tome koliko ti memorije treba..

2. Kolicina boja na oba mobitela je ista samo je razlika između S-LCD ekrana kod Sensationa koji izgleda malo isprano dok Xperia P koristi LED-backlit LCD + WhiteMagic tehnologiju kod kojeg su boje zivlje i svjetlije..

3. Svjestan sam da megapikseli ne igraju veliku ulogu ali tu sam i napisao da Sensation gubi jer je njegova kamera stvarno losa i to se mora priznati..I Sensation i Desire HD imaju 8 MP kameru ali je na razini one u iPhoneu 4..

4. Imao sam 2 Sensationa oko 7-8 mjeseci i mogu reci da nijedan nije patio od death gripa , niti se prasina zavukla ispod ekrana , niti je zadnji poklopac skripao itd...Znam i ja da je puno prituzbi bilo na racun toga ali sam HTC je objavio da je greska ispravljena nakon 2-3 serije..

5. Xperia P je novija i normalno je da je u dosta stvari bolja ali posto sam i sam imao vrlo losa iskustva sa prijasnjim modelima i njihovim nadogradnjama ( Satio , Ray , Arc , Arc S , LWW ) ne mogu biti siguran i savjetovati nekome da nesto kupi ako ce raditi tako sporo , tromo i lose kao Xperie iz 2011 sa ICS-om..Da znam da ce JB biti izdan za P i da ce raditi dobro preporucio bi mu je i ja bez razmisljanja ali ovako ne mogu..Xperie U , P i S su namjerno izdane sa Gingerbreadom iako je ICS vec bio izasao i to vjerojatno zato da se Sony moze prije rijesiti izdavanja vecih nadogradnji barem za U i P..S ce najvjerovatnije dobiti JB ali U i P dijele isti hardware ( CPU , GPU te Chipset koji je najslabiji koji se trenutno moze koristiti za dual-core mobitele ) te iz tog  razloga mislim da ce JB barem za U i P biti jos jedna u nizu katastrofalnih nadogradnji od strane Sony-ja..Iako je jako zalosna i cinjenica da je svaka nova verzija Androida ˝optimiziranija˝ i svaka zahtjeva sve ˝manje˝ hardware-ske snage , a mobiteli i sa 2-4 jezgre znaju imati problema..

6. Ako mu je toliko bitna kvaliteta izrade i kamera onda mu jedino jos mogu savjetovati Nokiu Lumiu 800 jer je Sony barem za sada izgubio moje povjerenje..

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 15:10 (nix0).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice