Posto u zadnje vrijeme uopce ne pratim trziste mobitela, molim vas za pomoc da mi filtrirate mobitele pomocu kojih mogu uredjivat excel file. Znaci ne samo pregledavat nego i uredjivat, hvala unaprijed.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Errm... Bilo koji WM6.x smartphone sa Office Mobile instaliranim na njega?

Kolko novaca misliš dati?
Pa do 1500-1700
Jos tko ?
Isto možeš i sa Symbianom, preporuka E serija (E90 ili E71...). Odnosno svaki WM uređaj (HTC-ov preporuka) ako misliš dosta raditi oko toga gledaj za što veći ekran i svakako da bi bolji odabir bio TS (WM uređaji).
Pogledaj HTC uređaje,oni imaju Ofis.
Ne znam kakve telefone voliš:tačskrin,klizne,male,velike,iz oglasa ili...
Ne znam kakve telefone voliš:tačskrin,klizne,male,velike,iz oglasa ili...
Mislim da budem uzel neki HTC, hvala svima za sad.
Ciljaš na oglas ili pretplata?
Ciljaš na oglas ili pretplata?
samo oglas
Ali ne i za editiranje ofisovih dokumenata, samo read only...za editiranje ćeš se morati malo pomučiti
Ali ne i za editiranje ofisovih dokumenata, samo read only...za editiranje ćeš se morati malo pomučiti
e to mene zanima, editiranje, mislio sam da sam bio dovoljno jasan u prvom postu... :/
Evo ovaj telefon sam imao te ti ga preporucam.
http://www.njuskalo.hr/htc-mobiteli/htc-mda-compact-iii-oglas-1564045
Moje preporuke za Nokiu E63. Definitivno najisplativiji QWERTY mobitel. Danas mi je evo Excel dosta pomogao (krivo isprinto kuci, naso na netu i vidio).
Update firmwarea otvara/ureduje i 2007.
Ne.
sa WM uređajem imaš i editiranje po defaultu, i nekim Symbianima, za sve ostalo se malo pomučiš al središ
Može li N95 uređivati office?
Može li N95 uređivati office?
Da, ali moraš instalirati Office za njega (Quick office, ili neki drugi)