Zanima me koji bi mobitel bio najbolji u ponudi za 800 kuna (otprilike).
Mislim da je sony ericsson w890i solidan, ali molim za vaše mišljenje.
Zanima me koji bi mobitel bio najbolji u ponudi za 800 kuna (otprilike).
Mislim da je sony ericsson w890i solidan, ali molim za vaše mišljenje.
nov polovan?
Nov.
Javljas se u ovoj temi nakon 2 mj.
Jos planiras kupovati mobitel ili si ga kupio u medjuvremenu ?
Planiram ga kupiti.Trazim mobitel između 800-1100 kn.
ja također.. molim bez svađe ako pitam za neki mobitel.. pa pitam za sony ericsson w580i cijenUU.....
Evo, ja imam SE Naite, on je prilično dobar, brz software, ima 3G, HSDPA, GPRS, ima mogućnost ubacivanja i GPSa samo ja još nisam saznao kako.
@ Samsung S5230 definitivno ako je do 1100kn :)))
samsung s5230 košta u simpa paketu 998kn......... a mene zanima koliko košta Sony ericsson W580i..
samsung s5230 košta u simpa paketu 998kn......... a mene zanima koliko košta Sony ericsson W580i..
jel znas koristiti internet i otici na vipnetovu stranicu i sam pogledati cijene!???
Iskreno, ja bih ga zaobišao.
hahahaha jooj..
hahahaha jooj..
Imaš za 745 kuna u Tele2 Samsung s5230...ja ga imam i odličan je, jako sam zadovoljan. U paketu nemaš memorijsku ali one nisu skupe pa si uzmeš naknadno..:)
Po svemu što ste mi predložili i po tome sto sam i sam vidio mi se Samsung S5230 najviše svidio.
Imam još jedno pitanje koje nije bas vezano uz ovu temu.Je li bolje kupiti mobitel sada ili za otprilike 4 mjeseca?Zapravo me zanima hoće li cijene mobilnih uređaja pasti.
Imam još jedno pitanje koje nije bas vezano uz ovu temu.Je li bolje kupiti mobitel sada ili za otprilike 4 mjeseca?Zapravo me zanima hoće li cijene mobilnih uređaja pasti.
Sta imas cekati 4 mjeseca!? Naravno da ti je bolje da sada kupis novi mobitel! ;)
A sto se tice cijena,npr. cijena ovom samsungu kojeg ti zelis kupiti(s5230) ne vjerujem da ce opasti ili ce to biti nekih 100-tinjak kuna,ali bi zato trebalo izaci jos par slicnih modela... ;)
Zanima me samo kolko koštaju sony ericssoni Zylo i Spiro.Surfao sam malo po internetu ali nisam pronašao cijenu.Možda neko ima jedan od ta dva mobitela pa da mi da neke preporuke.
nez za taj zylo al spiro..nema cijene jer jos nije doso na trziste to je novi mob koj je po karakteristikama bolji do iphonea i jos jedan pokusaj sony ericssona da kopiraj iphonea a prema karakteristikama mozda cak i uspije.Ugl nema cijene jer jos uopce niej izaso a kamoli kad ce doc u HR.Sad ti se vrti reklama na tv. A i da dode mislim da ispod jedno 8k kuna ga nema
Dal ima touchscreen ,jer meni izgleda kao da nema.Taj spiro dal ima touchscreen?
Samsung corby,t-mobile paket ti je 780kn.
E sad kakav bi t imobitel?? novi polovni ili?? ja ti prodajem koristeni HTC mda touch plus za nekih 550kn mozemo se i dogovrit oko cijene pa si pogledaj malo o cemu je tocno rijec.
http://www.njuskalo.hr/image-w450/htc-mobiteli/mda-touch-plus-slika-1233043.jpg
Koji je po vama bolji mobitel samsung s5230 ili corby?
Koji je po vama bolji mobitel samsung s5230 ili corby?
s5230,mada tu u sustini nema razlike :)
A po čemu je samsung star bolji?
A po čemu je samsung star bolji?
ne znam nekako mi on bolje lezi u ruci :)
i vise mi se svidja od corbyja,corby mi je nekako vise djeciji ;)
a sto se tice specifikacija tu su gotovo podjednaki,jedino sto star ima malo veci ekran 3.0 naspram 2.8 inca, i bolju kameru 3.2 naspram 2.0 MP. ali ovo sve su ti neznatne razilke,jednostavno otidji u neki centar,isprobaj oba mobitela i izaberi onaj koji ti bolje lezi u ruci :)
Još ću si razmisliti koji mobitel uzeti , ali kupit ću si ga u 9. mjesecu.Sad mi još nije tolko potreban (imam nokiu 6300) a trebat će mi bolji kad ću u srednju školu.
ja imam Samsung Corby i on ti sada košta u t-mobile 800kn pa ako se odlučiš kupiti ga .. ja ti ga preporučujem.. :)
Zanima me samo koliko košta nokia 5230 u t mobile ili tele 2 ponudi(nisam pronašao na internetu)?