Lociranje smartphona

poruka: 5
|
čitano: 838
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Lociranje smartphona
Neznam pod koju temu bi trebalo spadat pa neka premjeste.
Uglavnom, frend je bio prije nekih mjesec dana u bosni i našao je mobitel HTC One M8 (nekome ispao s bicikla motora čega već jer ima udubljenje u zadnjem kućištu dosta je zguljen i puknuće kod zvučnika) i dofurao ga kod nas služi se s njim za muziku i wifi pošto je kodiran na bosansku mrežu.
zanima me dali se taj mobitel tipa može bosanska policija ili operater locirati kod nas ako se uređaj otključa na sve mreže u servisu ili općenito i bez toga dali se da locirat?
Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Lociranje smartphona
A nije mu palo na pamet da vrati mob vlasniku? Nego si ga je uzeo. Moze se locirat preko imei ali vlasnik mora prvo na policiju predati zahtjev pa onda policija da operateru imei da lociraju mob.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
13 godina
a gle necu se mjesat njegova stvar kaj radi al kak je meni rekao bila je "prazna" baterija pa nije nis mogo s mobom,nije ni znao dal radi.

znam da ga unutar drzave mogu locirat al ne znam dal to vrijedi i za van države.

0 0 hvala 0
13 godina
„locirati, identificirati, uhititi, transferirati"
i ja ću postati pretplatnik Bug-a,kad se zaposlim
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Lociranje smartphona

Teoretski moze, ali cisto sumnjam da ce ga bilo tko trazit. Pogotovo zato jer je iz BiH pa je i sigurno kompliciranija procedura.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice