LG GT 400 Viewty Smile VS HTC Tattoo

poruka: 16
|
čitano: 3.689
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Znači koji bi vi uzeli da imate priliku između ova 2:

http://www.bug.hr/digitalije/mobiteli/lg/gt-400-viewty-smile/729.aspx

i

http://www.bug.hr/digitalije/mobiteli/htc/tattoo/541.aspx

Ja bi uzeo htc ali ako ima netko primjedbu ili nešto neka slobodno napiše tako istoi za lg....

HTC -300 kn na preplatu

Lg- 200 kn na preplatu

Pc snova: Ekstremna EVGA x2 i7 975 eed 12x corsair 2 gb 1866mhz 7x 5870 1gb 8x 2tb hdd
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.7.2010 19:52 (the mir).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ti se uopste dvoumis!? Uzimaj Tatoo,puno je bolji mobitel,a i cijena govori sve,pa skuplji je vise nego duplo... ;)

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: LG GT 400 Viewty Smile VS HTC Tattoo
stevan94 kaže...

Ti se uopste dvoumis!? Uzimaj Tatoo,puno je bolji mobitel,a i cijena govori sve,pa skuplji je vise nego duplo... ;)

Ma kakvi :D

Ali sam mislio da če netko nešto reči ili barem neku pritužbu imati na bilo koji mob a ono nitko ništa...

Pc snova: Ekstremna EVGA x2 i7 975 eed 12x corsair 2 gb 1866mhz 7x 5870 1gb 8x 2tb hdd
16 godina
neaktivan
the mir kaže...
stevan94 kaže...

Ma kakvi :D

Ali sam mislio da če netko nešto reči ili barem neku pritužbu imati na bilo koji mob a ono nitko ništa...

nema tu prituzbi,ovde se jednostavno nemas sta dvoumiti :)

17 godina
neaktivan

Da, kao što je već rečeno -definitivno tattoo.

everybody lies

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

samo cu ti nesto rec-htc ima wifi+gps a lg ima nas sta?!

NISTA

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!! Prodajem JBL 2200w pojacalo za auto(za natjecanja)-PM
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
šiloman kaže...

NISTA

da im cijena nije 300 i 200kn moglo bi se raspravljati o tome da li vrijedi dati duplo vise para za htc jer on mozda nece korisiti ni wifi,ni gps...

ali kada mu se sve to nudi za razliku od samo 100 kn onda tatoo bez dileme!

17 godina
neaktivan
šiloman kaže...

NISTA

ima 5 mpx kameru i malo veči ekran, mislio sam uzeti taj lg ako nebude bilo htc-a ali izgleda da se isplati čekati 2 tj. za htc a i možda i više :D

17 godina
neaktivan
stevan94 kaže...
šiloman kaže...

NISTA

da im cijena nije 300 i 200kn moglo bi se raspravljati o tome da li vrijedi dati duplo vise para za htc jer on mozda nece korisiti ni wifi,ni gps...

ali kada mu se sve to nudi za razliku od samo 100 kn onda tatoo bez dileme!

ma na preplatu je zato su male cjene a malo bolji mob. je 900 kn tako da se neisplati uzimati taj za 900 kn...

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.7.2010 22:35 (the mir).
16 godina

Da li imaš još koje modele u ponudi za uzet na pretplatu? Možda ima nešto još bolje za uzeti za možda koju stotinu kuna više, mislim kad već uzimaš/produžuješ pretplatu, pa se vjerojatno vežeš na 2 godine, a onda je bolje dati možda još malo više pa uzeti bolji mob, koji opet dođe dosta jeftinije. Prvenstveno ciljam ako možeš uzeti HTC legenda, jer je puno bolji izbor ako oćeš smartphone sa androidom.

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Da li imaš još koje modele u ponudi za uzet na pretplatu? Možda ima nešto još bolje za uzeti za možda koju stotinu kuna više, mislim kad već uzimaš/produžuješ pretplatu, pa se vjerojatno vežeš na 2 godine, a onda je bolje dati možda još malo više pa uzeti bolji mob, koji opet dođe dosta jeftinije. Prvenstveno ciljam ako možeš uzeti HTC legenda, jer je puno bolji izbor ako oćeš smartphone sa androidom.

NEMA več sam napisao...

16 godina
neaktivan

Da ne otvaram novu temu pitati ću tu.

Da li da uzmem HTC tattoo ili LG GT540? Oba moba imaju android i izgledaju je**no.

Jedino je HTC malo skuplji i ima manji ekran, a za LG nezz da li će doći nadogradnja za android (trenutna je verzija 1.6).

http://www.bug.hr/digitalije/mobiteli/htc/tattoo/541.aspx              --- HTC

http://www.bug.hr/digitalije/mobiteli/lg/gt540-optimus/767.aspx    --- LG

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
max1919 kaže...

Da ne otvaram novu temu pitati ću tu.

Da li da uzmem HTC tattoo ili LG GT540? Oba moba imaju android i izgledaju je**no.

Jedino je HTC malo skuplji i ima manji ekran, a za LG nezz da li će doći nadogradnja za android (trenutna je verzija 1.6).

http://www.bug.hr/digitalije/mobiteli/htc/tattoo/541.aspx        --- HTC

http://www.bug.hr/digitalije/mobiteli/lg/gt540-optimus/767.aspx   --- LG

ja ti ne bih preporucio LG :)

17 godina
neaktivan

Marka LG i kvalitetan mobitel/smartphone ne idu u istu rečenicu. :)

everybody lies
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.7.2010 22:29 (Core2Duo2).

4 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Core2Duo2 kaže...

Marka LG i kvalitetan mobitel/smartphone ne idu u istu rečenicu. :)

Tako je...oni jednostavno ne pristaju jedan drugom Smijeh

16 godina
neaktivan
Ma u tome i je stvar, lg mi izgleda jako neozbiljan pošto jos nije ponudio novu verziju androida, a opet nekako mi se bas on sviđa zbog gore navedenog i rado bi ga uzeo zbog malo boljeg procesora, ekrana, a i dizajn mi se vise sviđa
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice