Kupujem windows phone 7

poruka: 14
|
čitano: 3.623
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Kupujem windows phone 7

Preporucite mi jedan dobar wp7 mob...Unaprijed Hvala...

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.11.2010 7:14 (Intelovac123).

1 0 hvala 0
17 godina
Kupujem windows phone 7

HTC HD7... nema ga jos za kupit u RH al je mob zvijer.

Mi smo na putu da budemo na putu prema izlazu iz krize [GOOGLE TRANSLATOR]: Na putu prema dolje

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kupujem windows phone 7

Ako ga jos nema u HR kad ce bit u BiH....

A onaj dell...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kupujem windows phone 7
Najbolje si uzmi lg optimus 7 u t-mobileu ili čekaj omniu 7.Ja si ne bih uzimao htc zbog lošeg ekrana i loše kamere(pogledaj na recenzijama)

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kupujem windows phone 7

Uzmi LG Optimus 7 ako ti se neda čekati, Omnia 7 ima bolji ekran i kameru, al će vjerojatno biti soma kuna skuplji (jer je VIP već najavio cijenu od 4.500 kn). LG je doduše nešto sitno brži u igricama od Omnie.

Edit: Dell ima prijavljenih problema sa kamerom i raznim sitnicama.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.11.2010 10:08 (berofx).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kupujem windows phone 7

Hvala vama svima ja tu nemogu kupovat...Ja sam iz bih..Mozda dodje i u m:tel

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kupujem windows phone 7

Ovo ima u  m:tel.

http://www.mtel.ba/menu/1949/

Koji je najbolji xperia x10 mini?

Edit:Nemojte mi htc preskupi su.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.11.2010 10:12 (Intelovac123).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kupujem windows phone 7

Kao i svaka kupovina zadnjeg krika tehnike.Loša politika.Mislim, nije loša ako voliš biti nečiji laboratorijski zamorac.Da na tebi testiraju uređaj verzije 1.0

Ako misliš imati mob kratki period pa ga   utopiti, kupi.A ako misliš koristiti mob duži period kupi mob sa Androidom, ili čak Iphone (jedino pazi da ne kupiš neki Android low segment uređaj, jer ćes se samo patiti.

Uglavnom ako voliš prčkati po mobitelu, kupi nešto sa Androidom, a ako si, intelektualno i tehnički "umjetničke" orjentacije, bolje si kupi Iphone, jer su oni ipak prilagođeni za Katicu Tm.

Windows phone 7 je hardwareski jaka platforma, ali je nova.Malo je softwarea za nju, barem u usporedbi sa Iphonom i Androidom, a to je u principu ono bitno.Šta će ti mobitel šenstiumskih mogućnosti ako nemaš  što pokretati na njemu.A i biti će isto zatvorena platforma kao i Iphone, što je loše.

Svaki politički sustav je idila.A idila je po svojoj prirodi svijet za sve.Stoga oni koji ne žele živjeti u toj idili, su negatori idile kojima je mjesto u zatvoru.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Kupujem windows phone 7

Prodam ti ja svog HTC 7 Trophy-a .. Mobitel je skroz nov, na sve mreze , 2 godine garancije .. Mobitel je odličan ,ali mi trebaju novci.. 1800 kn .. Ako hoces kupit nazovi me na 099 69 48341

17 godina
Loky007 kaže...

Prodam ti ja svog HTC 7 Trophy-a .. Mobitel je skroz nov, na sve mreze , 2 godine garancije .. Mobitel je odličan ,ali mi trebaju novci.. 1800 kn .. Ako hoces kupit nazovi me na 099 69 48341

Mislim da nema smisla oživljavati temu staru 8 mjeseci.

I rather like the restless nights
16 godina
neaktivan
Kupujem windows phone 7

Prodam ti ja svog LG Optimus 7icu, brži od Samsung Omnie, daleko bolji od Trophyja.

Trophy ima najbolji odziv u OS-u, ali je mobitel sranje. Kompletno, od A do Ž. Valjda najsporiji u igricama.

Samsung Omnia 7 ima fenomenalan ekran i kameru, ali još uvijek ima (povremeno) problema sa apdejtima.

LG je super brz, kvaliteta izrade super (neću u detalje kako znam :-).

Ugl, javi se ako si zainteresiran.

0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kupujem windows phone 7

Onak tema je stara vise od pola godine,taj ko je trazio neki wp7 ga je vec odavno i kupio.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kach kaže...

Onak tema je stara vise od pola godine,taj ko je trazio neki wp7 ga je vec odavno i kupio.

A ups, nisam skužio

14 godina
neaktivan

LG Optimus 7  je najružniji WP7 Phone .. Daj mu pogledaj izgled .. pitao sam ljude po forumima i svi govore da ga samo nece uzeti zbog izgleda.. Meni nije vazno jel on za 2 sekunde brzi.. Osnovno kod kupnje mobitela je izgled.. Nebih nikada uzo taj Optimus 7 ni da mi ga nudis za 500 kn.... :S

HTC 7 Trophy 1800 kn .. 099 69 48341
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice