evo kako i sam naslov veli, kupujem neki android mobitel, mislim da je HTC Desire pun pogodak. kaj velite? zanima me dali se puno kvari, jer na nekim forumima sam vidio da ljudi imaju probleme s matičnim pločama... ajde molim ljude s iskustvom da napišu neke argumente za i ne (ako ih ima :p)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Desire i Desire HD su super mobiteli, mana kod obicnog Desirea je kao sto se zna - losa vidljivost na suncu...
Problem s maticnom se (ako ga bude) lako rijesi na servisu uz garanciju.
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Work less, relax more
E hvala, e a kakva je vidljivost na htc wildfire-u vani na suncu? To mi se isto cini jedan jako dobar mobitel...
Ak imas para za Desire, kupi ga bolje nego wildfire. Ja ga imam već dva mjeseca bez ikakvih kvarova ili kaj već, same pohvale za mob.
Vidljivost je loša ak ideš gledati neki video ili neki sitni tekst na direktnom suncu, a to nitko ne radi. >,>
po pricama bi se dalo zakljuciti da se na Desire-u uopce ne moze vani raditi, da je tolko los, ali ako nije, onda bi najvjerovatnije uzel njega...
po pricama bi se dalo zakljuciti da se na Desire-u uopce ne moze vani raditi, da je tolko los, ali ako nije, onda bi najvjerovatnije uzel njega...
naravno da nije loš
nisam ga isprobao baš direktno na onom jakom suncu
ali ovak po danu se malo slabije vidi ali se da radit bez problema!
Ma i na direktnom suncu se vidi, naravno nemožeš neznam kakve sad majstorije izvoditi ali za napisati poruku, nazvat nekoga ili promjeniti pjesmu ti netreba više (na direktnom suncu naravno).
ako zelis surfat, jednostavno se nađeš hladovinu xD