Može mi netko pojasnit kako da prebacim pjesmu sa kompjutera na mobitel pomoću bluetooth-a? vec mi je dosta spajanja usb-a
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel može netko pomoći ,molim vas?!
Ako imaš instaliran usb bluetooth adapter na računalu onda samo desnim klikom na pjesmu, sliku ili štogod i odaberi opciju Send to bluetooth.
Otvoriti će ti se prozor i popis dostupnih bluetooth uređaja među kojima će biti i tvoj mobitel (ako ga nema klikni refresh). Klikni na njega i prijenos datoteke će započeti.
Ako imaš instaliran usb bluetooth adapter na računalu onda samo desnim klikom na pjesmu, sliku ili štogod i odaberi opciju Send to bluetooth.
Otvoriti će ti se prozor i popis dostupnih bluetooth uređaja među kojima će biti i tvoj mobitel (ako ga nema klikni refresh). Klikni na njega i prijenos datoteke će započeti.
kako mogu vidjet dal imam to? ako nemam gdje da skinem?
evo tražim tu opciju al je nemogu nac ,znaci da nemam taj usb bluetooth adapter , šta da radim sad?
Ali moraš imat u kompu taj adapter prije svega. A ak imaš onda samo instaliraj drivere.
evo tražim tu opciju al je nemogu nac ,znaci da nemam taj usb bluetooth adapter , šta da radim sad?
Kupi adapter (btw to ti nije software da mozes skinut) ili preko kabla prebaci.