Sa kompjutera na mobitel (bluetooth)

poruka: 7
|
čitano: 15.087
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Može mi netko pojasnit kako da prebacim pjesmu sa kompjutera na mobitel pomoću bluetooth-a? vec mi je dosta spajanja usb-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jel može netko pomoći ,molim vas?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako imaš instaliran usb bluetooth adapter na računalu onda samo desnim klikom na pjesmu, sliku ili štogod i odaberi opciju Send to bluetooth.

Otvoriti će ti se prozor i popis dostupnih bluetooth uređaja među kojima će biti i tvoj mobitel (ako ga nema klikni refresh). Klikni na njega i prijenos datoteke će započeti.

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Sa kompjutera na mobitel (bluetooth)
F1-IVO kaže...

Ako imaš instaliran usb bluetooth adapter na računalu onda samo desnim klikom na pjesmu, sliku ili štogod i odaberi opciju Send to bluetooth.

Otvoriti će ti se prozor i popis dostupnih bluetooth uređaja među kojima će biti i tvoj mobitel (ako ga nema klikni refresh). Klikni na njega i prijenos datoteke će započeti.

kako mogu vidjet dal imam to? ako nemam gdje da skinem?

16 godina
neaktivan

evo tražim tu opciju al je nemogu nac ,znaci da nemam taj usb bluetooth adapter , šta da radim sad?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ali moraš imat u kompu taj adapter prije svega. A ak imaš onda samo instaliraj drivere.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Sa kompjutera na mobitel (bluetooth)
Realista kaže...

evo tražim tu opciju al je nemogu nac ,znaci da nemam taj usb bluetooth adapter , šta da radim sad?

Kupi adapter (btw to ti nije software da mozes skinut) ili preko kabla prebaci.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice