trazim mobitel do ajde 1000 kn
trazim: bluetooth
mp3
ulaz za memorijsku karticu
kameru naravno
internet...
mora biti u t-mobile
gledanje videa
slika
hvala
trazim mobitel do ajde 1000 kn
trazim: bluetooth
mp3
ulaz za memorijsku karticu
kameru naravno
internet...
mora biti u t-mobile
gledanje videa
slika
hvala
Ovanokia(5800XM) te uz flex 150 ugovor na dvije godine dodje 1098kn
,ali je zaista mrak od mobitela,pogotovo sa novim firmwareom!
Ako nemaš love za NOKIA 5800 jako dobar moitel je i COOKIE samo šta nema wireless.. 700 kn
Ako nemaš love za NOKIA 5800 jako dobar moitel je i COOKIE samo šta nema wireless.. 700 kn
LoL
Ti to uspoređuješ 5800 i kuki i ovaj samo nema wireless?
OT: Ako kupuješ bez pretplate i nije ti problem izdvojit još 100 kn više mislim da je Samsung S5230 najbolji izbor...
LoL
OT: Ako kupuješ bez pretplate i nije ti problem izdvojit još 100 kn više mislim da je Samsung S5230 najbolji izbor...
Ja nisam rekao da je COOKIE isto šta i NOKIA samo bez Wirelessa. Ja sam remkao da ako nema novaca za NOKIU koja je oko 2000kn (a on pita do 900, sumnjam da želi flex 150) da COOKIE zadovoljava sve njegove potrebe...
LoL
Ja nisam rekao da je COOKIE isto šta i NOKIA samo bez Wirelessa. Ja sam remkao da ako nema novaca za NOKIU koja je oko 2000kn (a on pita do 900, sumnjam da želi flex 150) da COOKIE zadovoljava sve njegove potrebe...
Onda je krivo ispalo...
A meni se kuki zamjerio, pa ga zato zaobilazim u širokom luku...
Ima moja mama s5230,ja je nagovorio da kupi,to je dobar mobitel za nju,al meni nije jer nema ni nikakvih aolikacija nista.......u svakom slucaju bolji je od coockia...!
sta je cookie samo 700 kn di
ja sam si kupio cookie super je
sta je cookie samo 700 kn di
Cookie je čak manje od 700kn..Dođe u tele2 bez pretplate oko 695kn...Ja sam ga kupio prije za 900 i nešto kuna i zadovoljan sam njime. Veliki ekran, gledati filmove na njemu je gušt...Dakako da mu fali dosta toga (GPS, Wi-Fi, aparat za kavu i kokice) ali za te pare, nema boljeg...
Fali mu aplikacija, pitaj stevana...
dobar je mobitel,ako ne kupujes na ugovor,za 1000kn ne mozes naci bolji!
Fali mu aplikacija, pitaj stevana...
APazanjin za moj ukus nema puno mogucnosti,fejs,mjuza,slike,uopsteno multimedija....nekih naprednih funkcija nema,igrice su bezveze...ali za 1000kn je i vise nego odlican.
P.S. sry na duplom postu!
U T-Mobile-u 1098,00 kn..
Na oglasniku se da nać novi i za 800 kn...