Koji iOS na iPhone 3G 16GB

poruka: 14
|
čitano: 3.552
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

molio bih pomoc od forumasa koji da iOS stavim na 3G imao sam 4.2.1 ali to nije perporucljiv iOS za 3G pa kojeg da stavim 4.1 ili 4.0.1, 4.0.2?

imao sam do sad 4.2.1 ali sam downgrade na 3.1.3

molio bih odgovor koji imaju iskustva s time

hvala {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Vec imam iphone 3G 16gb dugi niz godina i cisto iz znatizelje stavio iOS 4.0.1 :D

I tada - katastrofa. Radi duplo sporije, zahtjevene aplikacije poput safari-a (hvala bogu na operi) i igri se ruse.

Prednost je copy paste, ipod search i spotlight search (kojeg sam obavezno iskljucio jer usporava).

al sad jbg, ne da mi se downgrade na iOS 3... naviknuo se na cari ios-a 4 (copy paste itd.)

na tebi je da odlucis, al ne preporucujem ios 4 jer 3g-ovih 128mb rama ne moze progutat iOS 4 {#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Re: Koji iOS na iPhone 3G 16GB
timmy7 kaže...

Vec imam iphone 3G 16gb dugi niz godina i cisto iz znatizelje stavio iOS 4.0.1 :D

I tada - katastrofa. Radi duplo sporije, zahtjevene aplikacije poput safari-a (hvala bogu na operi) i igri se ruse.

Prednost je copy paste, ipod search i spotlight search (kojeg sam obavezno iskljucio jer usporava).

al sad jbg, ne da mi se downgrade na iOS 3... naviknuo se na cari ios-a 4 (copy paste itd.)

na tebi je da odlucis, al ne preporucujem ios 4 jer 3g-ovih 128mb rama ne moze progutat iOS 4 {#}

i ja imam tai iPhone dugi niz godina i prezadovoljan sam njime. imao sam iOS 4.2.1 i navikao na takozvano lagganje. ali cuo sam da drugi iOS verzije 4 ne lagga toliko koliko 4.2.1 pa kojeg da stavim 4.1 ili 4.0.1 il 4.0.2? {#}

16 godina
neaktivan

Uzmi WhiteDoor ili BlackDoor, imam BlackDoor, liči na iOS 4, ima većinu njegovih funcija i tadi kao 3.1.3 :)

Ako ti je netko pomogao klikni HVALA (ispod potpisa)
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
_Dangerous_Lickz_ kaže...

Uzmi WhiteDoor ili BlackDoor, imam BlackDoor, liči na iOS 4, ima većinu njegovih funcija i tadi kao 3.1.3 :)

hvala puno a koji je bolji Whitedoor ili Blackdoor?

{#}

16 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
_Dangerous_Lickz_ kaže...

hvala puno a koji je bolji Whitedoor ili Blackdoor?

{#}

Blackdoor - malo optimiziraniji što se tiče igrica.

Ako ti je netko pomogao klikni HVALA (ispod potpisa)
14 godina

upravo sam malo googlao i korisnici su pricali kako je bolje stavit whited00r jer je bolje i kvalitetnije napravljen od blackd00r-a i ne laga kao BlackD00r

ja cu stavit whited00r pa javim dojmove

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

stavio sam Whited00r 4.4.1 i mogu rec da sam pre zadovoljan preporuka svakome korisniku 3G-a{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

jeli brz i ja imam iPhone 3g 4.0.1 i veoma je spor i zelim da instaliram neki dugi ios i sada znam koji cu

11 godina
neaktivan

ali neznam kako da instaliram to je problem jel moze neko da mi kaze kako da instaliram taj whitedoor 4.4.1

17 godina

Instaliraj Android na njega {#}... sorry al moro sam {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.1.2014 22:08 (lllnuclearlll).
Moj PC  
1 3 hvala 0
15 godina
lllnuclearlll kaže...

Instaliraj Android na njega {#}... sorry al moro sam {#}

i nisi baš...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina

Naci imam iphone 3s i prije godinu sam ga htio update,ali nije bio izaso jailbrake ja nisam znao i updateao ga.kako ga mogu vratit na stari update?

0 1 hvala 0
14 godina

update!!!!!!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice