"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.509
|
čitano: 6.824.405
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
15 godina
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Zna neko di bi bilo dobro uzeti redmi note 15 5g? ili da mozda uzmem 14 sa 5g, 5g mi bitan radi remote posla, često glumi hotspot.

0 0 hvala 0
15 godina

Uzmi sa Snapdragon procesorom. Imaju bolji modem za signal i efikasniji za bateriju

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Neka preporuka online dućana, naši su bezobrazno skupi

13 godina

Došao Magic 10.0 na Honor. Kakav je? Ne znam tek je došao 😄

P.S. Odmah par bezveznih kineskih aplikacija povukao ... 

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2026 8:52 (tomislav10).

0 0 hvala 0
10 godina
Pozdrav
Da li netko zna da li će biti problema sa mobitelima za kinesko tržište od 9. mjeseca ove godine?
Planiram uskoro kupiti novi mobitel sa vonde ili tradingshenzena i opet bi kupio mobitel za njihovo tržište jer je dosta jeftiniji. Zasad imam vivo x100 pro skoro dvije godine sa origin os i više sam nego zadovoljan s njim. Radi sve, banka, google, sve.
Zato pitam da li netko zna da li bi moglo biti problema od 9. mjeseca ove godine.

0 0 hvala 0
12 godina
antiratar kaže...
Pozdrav
Da li netko zna da li će biti problema sa mobitelima za kinesko tržište od 9. mjeseca ove godine?
Planiram uskoro kupiti novi mobitel sa vonde ili tradingshenzena i opet bi kupio mobitel za njihovo tržište jer je dosta jeftiniji. Zasad imam vivo x100 pro skoro dvije godine sa origin os i više sam nego zadovoljan s njim. Radi sve, banka, google, sve.
Zato pitam da li netko zna da li bi moglo biti problema od 9. mjeseca ove godine.

a zasto bi bio problem bas od 9. mjeseca?

10 godina

0 0 hvala 0
12 godina

Nećeš imat nikakvih problema. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Neće imati problema ako ne instalira Play Store. Preko Aurore može sve. Još se tu sve ne zna točno šta Google planira. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice