Kineski hiphone i yota max4g ihtc razni

poruka: 33
|
čitano: 5.525
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Zanima me da li mi se isplati kupiti ove kineske kopije iphona, htc ipad i sličnih imaju istu spesifikaciju jedno softwar ene može biti ni blizi iphona, ipda i tako, ali meni jedino što treba je:

Internet preglednik, TV kartica, WIFI, Modul memorije 8GB, tuchscreen, 3G, 5MBpix i 14MBpix kamera, player MP3, video,Windows mobile 6.5 i tako podršku za apliakcije i tako to..

cijene su dobre, i brzo stiže u cijeli svijet sad što milsite?

Link na primejr od ovog šopa:

http://www.chinatronic.com/

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.10.2010 8:51 (mikica1234).

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Pa ako zelis zadiviti neku curu ili vrsnjake, vise kao sminku, a nemas novaca za orginal onda kupi.

A ako ces koristiti kao mobitel onda ne jer kopije nevaljaju, previse ces zivaca i vremena izgubiti na to, hardware je mozda jos nekak dok je software pitaj Boga kakvi i ciji i odkud i koji mozda nema nikavih updata, sve trokira, sporo, ruzno, kompatibilno s nicim...

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm. KTM <3 Husky <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mani se Kineskog sranja, ako nemaš za pravi HTC ili iPhone onda nemoj ni to kupovat, čak češ bolje proči sa LG Cocke.

I'll be back
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: Kineski hiphone i yota max4g ihtc razni
luka_cro kaže...

Pa ako zelis zadiviti neku curu ili vrsnjake, vise kao sminku, a nemas novaca za orginal onda kupi.

A ako ces koristiti kao mobitel onda ne jer kopije nevaljaju, previse ces zivaca i vremena izgubiti na to, hardware je mozda jos nekak dok je software pitaj Boga kakvi i ciji i odkud i koji mozda nema nikavih updata, sve trokira, sporo, ruzno, kompatibilno s nicim...

To sam i mislio, ali imam novaca za original samo uvijek gledam da prođem dobro, a zašto kao mobitel ne valjaju?

17 godina
neaktivan
microman kaže...

Mani se Kineskog sranja, ako nemaš za pravi HTC ili iPhone onda nemoj ni to kupovat, čak češ bolje proči sa LG Cocke.

LG imam. sranje.

16 godina
neaktivan

Los hardware, los software. Probaj kupiti mozda ce ti se sviditi ali to je ipak na kraju krajeva kinesko, sto znaci jako jeftino, a ne valja.

Mozda ti opce nece raditi na nasoj mrezi, mozda niti nemozes staviti hrvatski jezik.

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm. KTM <3 Husky <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne zanima me Hr jezik samo EN, a što mislite da li bi ovo radil s na primjer TELE2 usb mobilnim stickom?

http://www.bidcellphone.com/goods-67.html

ipad ipad
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.10.2010 9:05 (mikica1234).
17 godina
neaktivan
mikica1234 kaže...
microman kaže...

LG imam. sranje.

LG možda jest sranje naspram HTC-a Nokie, Apple-a i SE, al Vijeruj mi LG je premium brand za kineze koji jedino kopiraju vanjski izgled dok je Hardware i Software pitaj dragog Boga čiji(predpostavljam isto neko kinesko smeče).

I'll be back
16 godina
neaktivan
mikica1234 kaže...

Ne zanima me Hr jezik samo EN, a što mislite da li bi ovo radil s na primjer TELE2 usb mobilnim stickom?

Ja kazem da nebi.

17 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
mikica1234 kaže...

Ja kazem da nebi.

Ali piše :

• CPU ZT-180
  • OS WinCE6.0/ Android 2.1
  • Chipset Intel US15W
  • Memory DDR 256MB
  • Hard Disk 2GB
  • LCD 10.2” TFT display ,1024*600
  • Network Interface USB adapter
  • Audio Built in stereo speakers 1w*2 Built in mono recorder
  • Storage device Micro SD (T-Flash)
  • WIFI Wireless LAN 802.11b/g
  • Camera 0.3 m p
  • USB Port WIF:USB port
  • Temperature 5°C ~ 35°C; Humidity: 20% ~ 80%
  • Switch Control Power On/Off Button
  • Power Adapter 220V Input 9V DC Output ,2A
  • Size: 270mm×180mm×15mm
  • Battery 2400mAH,7.4V Max battery
  • FSB 1GMHz
  • Nandflash 2GB—32GB(standard configuration :2GB)
  • Stand-by time Wifi on :5 hours,Wifi off:7 hours
  • solution For 3G module;USB for web camera

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.10.2010 9:19 (mikica1234).
17 godina
neaktivan

A problem napisati bilo sta. Kakav je to hard disk od 2 gb?

:)
17 godina
neaktivan

Malo sam gledao po oglasima, da sad ne reklamiram druge oglas eod bugovog, i vidim iphone4 1000KN u čemu je caka? i što je bolji ovaj 4 od stare 3ice?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
šta je problem napisati? pa flash disk!
17 godina
neaktivan

Rekoh nije problem napisati bilo sta. Mozes staviti oglas da prodajes jugo sa espom, navigacijom i 22" al felugama. Ne znaci da je istina sve sto pise. I flash disk i hard disk su dvije poptno razlicite stvari.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.10.2010 9:26 (logic).
15 godina

Taj iPhone 4 po oglasnicima je većinom kopija.

A šta se tiče uzimanja kineskih kopija nemoj nikad. Tako ti barem ja savjetujen, otac mi ima kopiju nokie n97, na papiru dizajn možda i je isti ali ova čitava škripi, savija se plastika. Šta se tiče softvera, nije on (toliko) loš, samo je prespor. 

Radije ti savjetujen da pogledaš polovne mobitele, ima ti stvarno dobrih i kvalitetnih (orginalnih) mobitela po oglasnicima. 

That's no reason to cry. One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and it makes me sad.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Taj iPhone 4 po oglasnicima je većinom kopija.

A šta se tiče uzimanja kineskih kopija nemoj nikad. Tako ti barem ja savjetujen, otac mi ima kopiju nokie n97, na papiru dizajn možda i je isti ali ova čitava škripi, savija se plastika. Šta se tiče softvera, nije on (toliko) loš, samo je prespor. 

Radije ti savjetujen da pogledaš polovne mobitele, ima ti stvarno dobrih i kvalitetnih (orginalnih) mobitela po oglasnicima. 

Šta zar kopije nisu ilegalne, zar se to može nabaviti na tržištu? zato cijena od 900kn !? bilo mi odma čudno.

16 godina

Kopije su katastrofe, moj frend imao neku posebnu kopiju nokie, imala 8mpx kameru, stereo zvučnici, touchscreen, tv antenu, ma svašta. A na kraju kamera ne radi, touch totalno nekalibriran(tipa moraš gađati stylusom 5mm-a iznad onoga što želiš, a sučelje krcato minijaturnih ikona) zvučnici su bili ok, ali sve ostalo loše, na kraju je prodao mob kada je još pročitao kako na kineskim kopijama su neke fuš baterije koje se mogu zapaliti i eksplodirati, kao što se jednom klincu sa ipodom dogodilo...

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A dobro evo gledam neki oglas na njuški za iphone 4, oko 4000KN, pa ja bi njega kupio samo neznam što ga razlikuje od trice. i jel to povoljno s obzirom da g anem au dučanima.

I jel s emože prirodno surfat na netu preko njega i jeli može uređivati excel tablice?

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.10.2010 12:18 (mikica1234).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zar je tesko napisati na google iphone 3gs vs 4 i malo potreziti?

bolji je po svemu

gledaj

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=2826&idPhone2=3275

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

Zar je tesko napisati na google iphone 3gs vs 4 i malo potreziti?

bolji je po svemu

gledaj

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=2826&idPhone2=3275

U pravu si evo baš gledam, vidim da je ekran bolji, i to.. ali  jel to dobra cijena 4000KN?

17 godina
neaktivan
mikica1234 kaže...

A dobro evo gledam neki oglas na njuški za iphone 4, oko 4000KN, pa ja bi njega kupio samo neznam što ga razlikuje od trice. i jel to povoljno s obzirom da g anem au dučanima.

I jel s emože prirodno surfat na netu preko njega i jeli može uređivati excel tablice?

Vjerujes da neko knesko smece to moze a ne vjerujes da to original moze????????????

17 godina
neaktivan
logic kaže...
mikica1234 kaže...

Vjerujes da neko knesko smece to moze a ne vjerujes da to original moze????????????

A jbg, za kineza mi se ispalti riskirat  kad već pljujem 4banke onda želim biti siguran. i ubuduće, niko nesmi više korisit bug forum, nego neka admin napravi redirect na google.

16 godina
neaktivan
mikica1234 kaže...
logic kaže...
mikica1234 kaže...

A jbg, za kineza mi se ispalti riskirat  kad već pljujem 4banke onda želim biti siguran. i ubuduće, niko nesmi više korisit bug forum, nego neka admin napravi redirect na google.

hmmm dobra ideja....

pa pitas tu bezveze i cekas da ti neko odgovori a mozes u dva klika u 5sec saznati.

17 godina
neaktivan

Zamisli dok sam ovo čitao narasla cijena svim ip4 na 5000KN! a taman mislio naručit.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nema veze našao sam opet za 4200

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Za te pare se kupi bolji mob.

16 godina
neaktivan

Sorry za offtopic, ali meni u ovoj priči nije jasno kako to da Microsoft licencira svoj OS za ovakve uređaje. Primjerice ovo, ako su to prave slike, na telefonu čak i piše iPhone: http://www.chinatronic.com/products.php/CiphoneC8/cPath,1

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
luka_cro kaže...

ja ovakve ljude nikad nisam shvacao ali dobro...

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
17 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...

Sorry za offtopic, ali meni u ovoj priči nije jasno kako to da Microsoft licencira svoj OS za ovakve uređaje. Primjerice ovo, ako su to prave slike, na telefonu čak i piše iPhone: http://www.chinatronic.com/products.php/CiphoneC8/cPath,1

Sta ti mislis jesu li prave.

16 godina

Pitao je dal se isplati kupiti kinesku kopiju, svi vele ne. On pita pa jeftiniji su, vi velite opet ne. On pita pa hardware je dobar, vi drugo piše , drugo dobiješ. A on opet, pa  ali piše...

Pa ako je tolko navalio nek kupi i sam se uvjeri.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice