Zanima da li se može vratit na mobitel sustav kakav je bio prije jer sam traljavo jailbreakira mobitel, iphone kupljen u americi. Postoji li opet neki način da koristim spajanje preko itunesa i skidanje preko store jer imam tu račun i da mi radi itunes. Zahvalan na bilo kakvoj pomoći....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Drži glavnu tipku i onu gornju tipku za gašenje skupa nekoliko sekundi.Ući će ti u recovery mode i onda samo instaliraš neku verziju firemwarea.
Ili jednostavno ga daš na zadnju verziju ako ju nemaš!
OK, još jedno pitanje, naravno prilikom jailbreaka sam sve pobrisao, naravno sve sam to brzopleto radio, i nisam backup-ira podatke... da li postoji neki nacin da se varti kao npr. sa neke memorijske kartice ili stika ono preko nekog data recovery programa...?
Hm,to nebih znao ali mislim da sve imaš u iTunesima neznam za to,nisam siguran.
za back-up podataka ti postoji mali milijun programa, samo kad su meni zadnji put trebali morao sam skidati za sve drugi program, npr. za kontakte jedan program, za bilješke drugi itd. ali do sada mislim da su već napravili sve-u-1 program.
Jedna stvar mi nije jasna: Zašto želiš maknuti jailbrake, kad ti sve radi normalno bez obziran na jailbrake, i kako to možeš napraviti traljavo jailbrake?
stavljanje novog firmaware je vrlooo jednostavno:
1. uzmeš iPhone
2. uštekaš ga u kompjuter
3. upališ iTunes (ako ti se nisu automatski upalili)
4.klikneš na iPhone
5a. ako želiš instalirati najnoviji firmware samo klikni na "restore" (potrebna internet konekcija)
5b. ako želiš instalirati neku stariju verziju firmwarea ondastisneš tipku "Shift" i istovremeno klikneš na "Restore" prilikom čega će ti se otvoriti browse prozor u kojem mu moraš pokazati koji firmware želiš instalirati (moraš ga imati preuzetog na kompjuter)
inače toplo preporučam stranicu http://www.iclarified.com/tutorials/iphone/index.php na kojoj imaš hrpu tutorijala opsežno opisanih, po kojima sam ja dosta toga radio i nikad nisam imao problema, a ujedno ako odlučiš na varijantu 5b onda ćeš na ovoj stranici najlakše naći linkove za traženi firmware,
Eto, nadam se da sam pomogao, a što se tiče jailbrakea, mislim da to se nemože izvesti traljavo, jednostavno ili je ili nije jailbreakan.
Znam napravio sam jailbreak, ali na traljavo sam mislio da nisam prije backup-ira, pohranio podatke sa njega (sačuva kontakte, slike, web linkove,....). Znam da ima program mali milijun ali nisam naletio na jedan koji prepozna iphone kako memoriju npr. kao usb stik. Mozes li navesti ime toga programa sa kojim si napravio taj određeni data recovery? Ali hvala na iscrpnim informacijama.
inače toplo preporučam stranicu http://www.iclarified.com/tutorials/iphone/index.php na kojoj imaš hrpu tutorijala opsežno opisanih, po kojima sam ja dosta toga radio i nikad nisam imao problema, a ujedno ako odlučiš na varijantu 5b onda ćeš na ovoj stranici najlakše naći linkove za traženi firmware,
I ja sam to radio ali neide. Imam verziju 3.1 (kad sam update-ao nisam ni mislio dali postoji jailbreak!), i odem Shift + Restore, odaberem 3.0 i on krene radit svoje i onda javi neki bug i na mobu mi stoji slika usb i itunes, nemogu ga ni upaliti. Onda sam nekako uspio ponovno staviti 3.1