IPod touch 2g nece upaliti

poruka: 4
|
čitano: 1.664
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Imam iPod touch 2g, jailbreakan, jucer navecer mi se ispraznio do kraja i ugasio, stavio sam ga punit i stoji mi sad ona crvena baterijica i dole znak da se puni, tako cijelu noc stajalo. Pokuso sam upalit i dode mi do apple loga tako stoji 2minute i ugasi se i ponovo dode na crvenu baterijicu i znakic da se puni.

Zna neko kako da to rijesim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Opet isti problem, pokuso sam drzat home i lock button da dode do onog dijela di se vidi ituens ikonica no PC uopce ne prepoznaje ipod, u itunesu ga nema a usb kaze device not recognized :S jel zna neko mozda o cem se radi?

evo ovak izgleda

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2012 14:06 (CM weitE!).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Probaj u Recovery mod ući(ugasi ga, drži 3sek. power tipku, 10sek zajedno home i power i onda 15 sek samo home, ali nemoj puštati tipke između koraka, u 2. koraku samo nastavi držati power i kreni s home, u 3. samo pusti power, ali drži home) i onda ga restoreati s iTunesima.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: IPod touch 2g nece upaliti
power_user kaže...

Probaj u Recovery mod ući(ugasi ga, drži 3sek. power tipku, 10sek zajedno home i power i onda 15 sek samo home, ali nemoj puštati tipke između koraka, u 2. koraku samo nastavi držati power i kreni s home, u 3. samo pusti power, ali drži home) i onda ga restoreati s iTunesima.

Sve sma to bio pokusavo nista nije uspijevalo, sam od sebe se popravio nakon sto je bio na punjacu 1 dan :S

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice