iPhone

poruka: 3
|
čitano: 1.929
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
iPhone

Planiram uskoro kupiti iPhone pa me zanima koje je vaše mišljenje o njemu? Koje su mane, koje vrline, trebam li na nešto posebno pripaziti kod kupovine..itd. Naravno, pitanje se odnosi na one koji su imali iskustvo iz prve ruke s ovim "mobitelom"?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
iPhone

Pogledaj si malo ovu temu bilo je već riječi o njemu.

Po meni jako kvalitetno napravljen, mislim na samu konstrukciju izrade i korištenih materijala, dobro sastavljen. Ekran stvarno kvalitetan po rezoluciji i veličini. A mane zavisi kako na njih gledaš, s koje strane. Evo nemogućnost da se baterija samostalno izvadi i promijeni. I plus stavljam na brzinu softwera.

hcsc
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.5.2008 17:42 (HCSC).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: iPhone

Evo ja imam iPhone već dobrih 8 mjeseci i zadovoljan sam. Ovaj trenutni softver ima nedostataka tipa - nema Search opciju u kontaktima, nema MMS, nema snimanje videa, mrzim što ne mogu sinkronizirati na dva kompjutera (doma i na poslu)... Ali opet me oduševljava jednostavnošću, kvalitetom OS-a, brzinom, dizajnom, multi touch je zakon, youtube, google maps... zakon! Nekome je možda dosadan ali meni ne treba više. 

Preporuka ti je da čekaš novi model sa 3G koji izlazi za tjedan-dva. Ako ti nije bitan 3G onda opet savjetujem da pričekaš jer će onda i cijena starog modela pasti.

Pozdrav!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice