IPhone problem

poruka: 14
|
čitano: 3.461
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
IPhone problem!

Imam iPhone 3G S 32gb i pokusavao sam s onim jailbroken, skinio sam program blackra1n i sve super radi skidam igre i programe, ali kad resetam iphone itunes trazi da ga restore, obrisem sve. I naravno sve moram opet brisat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: IPhone problem!

Ne moraš, nego kada ga resetaš i kada se pojavi ikonica itunesa prikopčaš ga na pc i pokrenes ponovo blackra1n i sačekaš. To se zove theater jailbrake, tj nakon svakog ponovnog paljenja moraš da obaviš proceduru nanovo. Sve aplikacije i ostalo ti ostanu...

16 godina
neaktivan
IPhone problem

aha i sad svaki put trebam to napravit kad palim iphone... evo treba sad malo cekat blackra1n

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
IPhone problem

e sad mi je zasteko onaj pocetni screen blackra1na nemogu ga ugasit, jel zna ko kako da mu bateriju izvadim ili tako nesto

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
IPhone problem

Nema vađenja baterije, za reset drzi home+sleep dok se ne resetuje...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
IPhone problem

evo ga radi tnxx!! jel postoji opcija da mozes resetat iphone a da se neobrisu fajlovi koje si skinio sa cydie??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
IPhone problem

Pa ništa se ne obriše kada tako uradiš kako sam ti objasnio u prvom mom postu.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
IPhone problem
Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Enterprise Edition, AutoCAD 2009, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
IPhone problem

ej ljudi dobio sam iphone 3g iz njemacke. i zanima me sta kazete o jailbrake-u. jel to opasno i sigurno.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: IPhone problem
goran___1992 kaže...

ej ljudi dobio sam iphone 3g iz njemacke. i zanima me sta kazete o jailbrake-u. jel to opasno i sigurno.

Nije opasno, sigurno je. Tutoriali na iClarified.

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Enterprise Edition, AutoCAD 2009, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
15 godina
neaktivan
ej a kako da ja napravim svojvlastit prostor tj. da ja napravim svoju temu o razgovoru pa da vi meni oodgovarate
16 godina
neaktivan
goran___1992 kaže...
ej a kako da ja napravim svojvlastit prostor tj. da ja napravim svoju temu o razgovoru pa da vi meni oodgovarate

Hm... "Pokreni novu temu" u gornjem desnom kutu?

15 godina
neaktivan

izvini ali nepise kod mene to gore desno: pokreni novu temu

15 godina
neaktivan
iphone

ej ljudi dobio sam novi iphone i zanima me sta se sve tu treba raditi : jailbreak, cydia, tom tom... i tako.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice