Iphone problem

poruka: 9
|
čitano: 1.160
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Iphone problem
Baterija na iphone se u potpunosti isprazni, mobitel se ugasi, prikljucim na punjac, napuni se na 3-4%, upali se i opet nece da puni, ponovno se isprazni, napuni na par % upali i stalno isto. Zna li netko u cemu je problem, bio bi jako zahvalan( reset i sve moguce kombinacije isprobane, ne pomaze, punjac je ispravan, sistem upgrade na iOS 10)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Iphone problem

Vjerojatno ti je otisla baterija, odi u servis pa ce ti oni moc vise reci. Ovo nije software problem.

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: Iphone problem
Jesi siguran? Kad da prikopcam na komp isto ga ne pronalazi
12 godina
neaktivan
Iphone problem

Ovako na deljinu ne mogu u nista biti siguran osim u to da je do hardware-a. Odi u servis pa ces znat vise.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ma i meni se cini da je tak, jedino ovo kak se napuni na nekoliko % i upali znaci svaki put, nocas se napunio skroz na 100 isto ne znqm kako
12 godina
neaktivan
Iphone problem

Provjeri zicu od punjaca da negdje ne prekida

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
A provjerio sam, mijenjao sam vec ljetos punjac, evo nocas ista stvar, ostavio ga cca 12 sati na punjacu i jutros pun na 100%
Daj mi molim te reci gdje bi to u zg najbolje mogao otic pogledat u cemu je problem, mozes mi i na pm poslat, hvala ti puno

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
A provjerio sam, mijenjao sam vec ljetos punjac, evo nocas ista stvar, ostavio ga cca 12 sati na punjacu i jutros pun na 100%
Daj mi molim te reci gdje bi to u zg najbolje mogao otic pogledat u cemu je problem, mozes mi i na pm poslat, hvala ti puno
12 godina
neaktivan

Najbolje bi ti bilo otici u ovlasteni Appleov servis, ako ti je on preskup onda gledaj da odes u onaj koji daje najdulju garanciju na servis

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice