iPhone problem sa vodom

poruka: 4
|
čitano: 1.071
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
iPhone problem sa vodom
Pozdrav svima. Danas sam slucajno prolio vodu po mobitelu (iPhone SE).Jako malo vode i prasine je uslo u headphone jack i usb port. Mobitel se stalno ponasa kao da su slusalice ukljucene. Pokusao sam ocistiti stapicem za usi i izvadio prljavstine koja se nakupila ali nije pomoglo. Stavio sam ga u rizu pa cu ga ostaviti jedan dan. Je li netko imao slicnih problema? Svaka pomoc je dobro dosla. Hvala.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: iPhone problem sa vodom

Mislim da ces morati u ovlasceni servis da ga odneses.

Srecom nisam imao slican problem i daj boze da ga nemam nigde jer bi morao da kupim iPhone 7 istog momenta a taj izdatak mi nije potreban.

Ne znam kako su oni ljudi potapali iPhone SE u vodu i on je posle toga radio... i iPhone 5s i iPhone SE, doduse SE mnogo duze.

Ako oni stoje ovako u vodi i posle toga rade ti bas nisi imao srece.

Mada nema dok ne kaze proizvodjac da je waterproof znaci da ce se pre ili kasnije u vodi pokvariti.

https://youtu.be/Hm-WIZEzwyc
14 godina
odjavljen
iPhone problem sa vodom

Meni je sad stara, onda nova četvorka pala u snijeg i bila pod snijegom nekih 30 sekundi dok nisam skuzio i izvadio je. Očito dovoljno da vlaga/voda uđe u nj. i rezultat je bio sličan. 

Zvučnik nije radio nego je na momente prepoznavao slušalice, ekran se znao blesirat i sl. Riža riješila stvar, ali sam ga stavio odma nekih 5-10 min nakon nezgode i stajao je puna 24h u potpunosti "potopljen" pod rižom, samo pazi da ti zrno ne uđe u utor za punjač/slušalice.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: iPhone problem sa vodom
Hvala na savjetima. Proslo je otprilike sat vremena dok nisam skuzio da se tako ponasa. Jos sam ga palio i gasio pa je i ekran na trenutke titrao, kasnije je titranje nestalo. Vjerojatno treba neko vrijeme da ta voda kompletno ispari. Cura je imala slicnu situaciju sa iPhone 4. Prolila je vodu po ekranu i touch na jednom dijelu nije radio par dana. Kasnije problem sad od sebe nestao.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice