IPhone 3gs, 16gb - problem

poruka: 6
|
čitano: 1.366
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Ovako, neznam jeli ova tema pripada ovdje, ali svejedno cu pitati.

Imam priliku kupiti crni iPhone 3gs od 16gb za 350kn. 

Mobitel je u savrsenom stanju, ali ima neki problem sa porukama. Poruke se sa mobitela nemogu ni slati ni primati..

Sad, doticna osoba je nosila mobitel u T-Centar da vidi koliko kosta popravak toga, ali oni su rekli da ne znaju o cemu se radi, pa stoga neznaju ni cijenu. Zanima me jel mi se isplati to kupit, jel zna netko u cemu je problem, i koliko bi me mogao stajati popravak?

Hitno mi je, pa ako netko bilo sta zna molim pomoc.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
14 godina

Meni se čini da je problem u OSu,možda su čak i postavke za poruke smrdane.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Samo me zanima jel to nesto sta mogu sam napraviti kad mobitel stigne, il cu morat nosit u servis pa se zajbvat s tim i placat servis.?

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
14 godina

Jos netko? Stvarno mi se zuri, ima hrpa zainteresiranih za kupnju, a cura nudi meni mobitel ako joj se javim do pola 9.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: IPhone 3gs, 16gb - problem
Tomek.Klc kaže...

Jos netko? Stvarno mi se zuri, ima hrpa zainteresiranih za kupnju, a cura nudi meni mobitel ako joj se javim do pola 9.

Svakako je isplativo.To se mora moći kod kuće srediti.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
14 godina

Onda uzimam. Hvala, pa napisem jos jednu temu kad mobitel stigne. {#}

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice