Iphone 3G Jailbreak problem

poruka: 3
|
čitano: 1.563
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Unaprid se ispričavan na temi sa već sličnim nazivon, ali jednostavno nisan uspija nać riješenje za svoj problem.

Znači iman Iphone 3g od 8gb sa ios 4.1. sa onin Modem Firmeware 05.14.02. uređaj nije jailbrakean. Zaključan je na tmobile, a ja san vip. Verzija iTunesa je 10

Neznan jesu li još kakvi podaci bitni, ako jesu samo kažite.

Zanima me jeli moguće napravit downgrade na ios 3.1.3 koji će usto bit jailbrakean i unlockan. Nije bitno sačuvat podatke samo da ovo napravin. Proba san već nekoliko jailbrakera al mi itunes pri restoreu javlja grešku 1015 (neznan šta znači).

Također ako ovo nije moguće napravit (a mislin da je) zanima me jeli ima jailbrake i unlock za 4.1 verziju softwarea.

Zamolija bi ako ima neko konkretne linkove kako ovo učinit.

That's no reason to cry. One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and it makes me sad.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

vidim da se nitko nije javio pa cu ti evo ja reci...

inace ja sam se isto ovih dana informirao (tnq CroVandal)

iPhone 3G sada sa tvojom verzijom modem firmwarea nije moguce unlockat jer jos unlock nije izasao, ali JB je moguc!

na iPhonu u safariju samo odes na jailbreakme.com i slide to jailbreak i to je to, ostalo ce iPhone obavit sam!

jbg, prica se da ce za tjedan-dva izaci unlock za taj modem firmware kada iOS 4.2 izade javno za programere te ce onda valjda naci rjesenja za nase probleme!

a sto se tice restora, evo ti link - http://www.iphonehacks.com/2010/07/how-to-downgrade-iphone-3g-from-ios-4-to-iphone-os-3-1-3.html

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

Zahvaljujen na odgovoru, uspija san na jedan drugi način to riješit ali dođe mi na isto, nemogu ga unlockat.

That's no reason to cry. One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and it makes me sad.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice