Iphone 1st gen s iphone 2.0 software update

poruka: 10
|
čitano: 2.745
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje

pozdrav.

buraz mi ima odlockan iphone prve generacije kupljen u SAD-u. želim znati dali će on i dalje biti otključan ako stavim najnovije itunse i onda preko njih napravim update iphone softvera na platformu 2.0. dali je netko već to napravio i dali radi? ako je potrebno napraviti neke dodatne radnje prije nadogradnje slobodno navedite. želio bi u promijeniti softver ali se bojim da ga ne zaključa pa da ga ne može korisiti s VIP ili HTmobile SIM karticom.

Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering. I sense much fear in you.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja mislim da ako je iphone kupljen legalno otključan da ne bi trebalo biti problema.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa ako jos mozes, najbolje ti je da kontaktiras onoga tko ti ga je otkljucao! Koliko ja znam, ima vise nacina tog otkljucavanja, pa bi ti taj "majstor" trebao znati odgovoriti.

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ako je iphone kupljen kod At&T-a i ako su ga oni tamo aktivirali,onda nije nikakav problem

a ako je ga netko jailbrake-ovo ili unlock-o onda cim instaliras 2.0 iphone ce se lockat i nista od njega nemas
Moja preporuka je da ceka jos koji tjedan jer brzo bi trebao izac unlock/jailbrake za 2.0 software...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Interesantno je jedno hipotetsko pitanje!

Ako osoba A ima iphone prve generacije i stavi novi software na njega, jel bi trebao biti otkljucan na T-Mobile mrezu, s obzirom da s njima Apple ima ugovor?

Hm!

Rjesava jednostavne probleme u podforumu Programiranje od 2008. xD

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Iphone 1st gen s iphone 2.0 software update

imam iPhone 1. generacije (2G), jailbreakan je i stavljen software 3.1.3, dakle i otključan je (probao T - mobile i Tele2, radi!). No, rečeno mi je da NI U KOJEM slučaju ne radim update softwarea jer bi se odmah zablokirao!Iznenađen

15 godina
neaktivan
drvet kaže...

imam iPhone 1. generacije (2G), jailbreakan je i stavljen software 3.1.3, dakle i otključan je (probao T - mobile i Tele2, radi!). No, rečeno mi je da NI U KOJEM slučaju ne radim update softwarea jer bi se odmah zablokirao!Iznenađen

Ti ni nemožeš napraviti update jer iOS 4.0 nepodržava iPhone prve generacije.

A i da možeš, vjeruj mi nebi ti bilo pametno jer onima koji imaju 3G nije baš najzabavnije a kamoli tebi. 

16 godina
Dom031 kaže...
drvet kaže...

A i da možeš, vjeruj mi nebi ti bilo pametno jer onima koji imaju 3G nije baš najzabavnije a kamoli tebi. 

3G i 2G imaju isti hardver, tako da bi bilo jednako loše čak i da može

Volim jabuke :)
16 godina
odjavljen
power_user kaže...
Dom031 kaže...
drvet kaže...

3G i 2G imaju isti hardver, tako da bi bilo jednako loše čak i da može

Nije točno-rastavio sam oba i mogu reći da su totalno drugačiji u samom izgledu i koncepciji ploče, a kamo li LCD, i mrežni čipovi.

UKUSI SU KAO ŠUPCI-SVATKO IMA SVOG.
16 godina
neaktivan

Ispravak. Software mi je 3.1.2., ono gore sam napisao zbog toga što mi je rečeno da ne radim nikakav upgrade (na 3.1.3.), jerbo mi ode sve osim podataka (ukjlučujići i jailbreake). iTunesi mi po defaultu nude upgrade na 3.1.3., iOS 4.0 nisam ni spominjao, svjestan sam hardverske limitiranosti.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice