S iOS-a na Android

poruka: 3
|
čitano: 733
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
S iOS-a na Android

Pozdrav, dugogodisnji sam korisnik sam iOS-a, iPhone 3G mi je bio prvi, zatim sam imao 3Gs, , i onda iPhone 4 kojeg vec imam 3 godine i mislim da je doslo vrijeme za promijenu.

Posto sam krenuo na faks (davna su vremena kad sam imao iPhone 3G :D) osjecam potrebu za vecim ekranom, a trenutno mi ni jedan iPhone to ne moze ponuditi, a i da moze cijenovno su skupi.

Imam ponudu za prastari iPhone 4 koji je u dobrom stanju 1200 kn, i jos bi dodo tolko i imam Galaxy S3.

Jel bi napravio dobar potez, u drugu ruku opet mi je zao biti bez iPhone-a (valjda sam vise emocionalno vezan uz njega, ipak 3 godine xD).

http://isvijet.com.hr

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
S iOS-a na Android

Zašto ne neki htc?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation
Moj PC  
0 2 hvala 0
11 godina
Re: S iOS-a na Android
Edge kaže...

Pozdrav, dugogodisnji sam korisnik sam iOS-a, iPhone 3G mi je bio prvi, zatim sam imao 3Gs, , i onda iPhone 4 kojeg vec imam 3 godine i mislim da je doslo vrijeme za promijenu.

Posto sam krenuo na faks (davna su vremena kad sam imao iPhone 3G :D) osjecam potrebu za vecim ekranom, a trenutno mi ni jedan iPhone to ne moze ponuditi, a i da moze cijenovno su skupi.

Imam ponudu za prastari iPhone 4 koji je u dobrom stanju 1200 kn, i jos bi dodo tolko i imam Galaxy S3.

Jel bi napravio dobar potez, u drugu ruku opet mi je zao biti bez iPhone-a (valjda sam vise emocionalno vezan uz njega, ipak 3 godine xD).

Kupi iPhone 5-5S, ili uzmi u obzir jedan WP8...Android se ne isplati nakon iOSa...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice