Crka mobitel,novi trebam podhitno, ova 2 su mi zapela za oko sad bi molio vase misljenje sta je po vama bolja opcija .
Radi se o Iphone 3gs 8 GB i HTC Wildfire S .....
Prvo sam se odmah odlucio za Iphone al losija kamera dosta pa me to buni
A cetvrticu ne spominjite jer iman pametnijih stvari za potrosit tolike pare nego na mobitel
HELP !
Iphone
https://www.bonbon.com.hr/ponuda/apple_iphone_3gs
HTC
http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/htc-wildfire-s-white/d296/
Hvala.

.
56 | Iphone 3gs |
---|---|
13 | Htc wildfire s |
Jel ima ko voljan da obijasni zasto jedno a zasto drugo je bolje ?
Jel ima ko voljan da obijasni zasto jedno a zasto drugo je bolje ?
Zato što je Wildifire S shanje naspram iPhonea 3GS
iphone
http://www.mobil.hr/testovi/apple/iPhone_3G_S
i htc
nadam se da ti nece ime apple i iphone pomutit pamet
Pogledaj si na njuskalu Samsung Omniu 7, novi je oko 2000kn, po specifikacijama je bolji od iPhone-a i HTC-a. OS je Windows Phone.
Takodjer pogledaj Samsung Galaxy i9000.
npr 4s vs nexus. uvijek bi uzeo nexusa..
Ma 3gs , još uvijek dobar mobitel.
Neznam , meni je taj wildfire teže govno od mobitela , ne bi ga nikad kupio.
Nemoj uzimati Omniu 7. Slazem se da je odlican mob, ali je problematicno po pitanju nabave aplikacija. Moze se skidati samo besplatne jer Marketplace nije dostupan u Hrvatskoj. I ne mogu se aplikacije piratizirati kao sto se moze na iPhoneu ili Androidu.
Nemoj uzimati Omniu 7. Slazem se da je odlican mob, ali je problematicno po pitanju nabave aplikacija. Moze se skidati samo besplatne jer Marketplace nije dostupan u Hrvatskoj. I ne mogu se aplikacije piratizirati kao sto se moze na iPhoneu ili Androidu.
Stvari su se promjenile po pitanju toga...
Stvari su se promjenile po pitanju toga...
moze link? ako je tako, radi bih uzeo neki wp7 bez razmisljanja :)
Naravno da će se s vremenom winsi dat još više tweak-at...
A zašto ne Nexus S, ima cijenu kao 3GS, najnoviji Android te 5mpix kameru (ajde, nije baš najbolja). - preko webshopa u teletu stoji 2300 kn mislim
I nije možda Wild-ovih S 3,2 inča već premalo?
covjek pita koji od 2 ponudjena da uzme kad ono svi savjetuju nesto drugo .... :)
lol
uglavnom, ako mora biti izmedju ta 2 telefona - moj savjet je 3gs.
mene je vjerno sluzio 2 godine, skinuo terabajte s neta, pricao na njemu satima i satima, odgledao more klipova a telefon i dan danas radi kod mog burajza (ja uzeo 4s)
neces zazaliti, posebno ovih dana izlazi jailbreak za 5.0.1 :)
nexus s je u vipu na pretplatu od 60 kn mjesecno 1050 kn. mislim da se to najvise isplati...

HTC Wildfire S - Najjeftiniji u ovoj usporedbi +, osrednja kamera +/-, Gingerbread bez nadogradnje na ICS (službene)+/-, najmanji i najlošiji ekran -,
Apple iPhone 3GS - najskuplji -, najlošija kamera -, osrednji ekran -, iOS + (ako dođe 5),
Samsung Nexus S - Jeftiniji od iPhone-a skuplji od WildS-a +/-, najbolja kamera u usporedbi (ako se mene pita) +, ICS je već vani (ICS je već nešto:) +, največi ekran (sad, vidim da si izabrao 3GS i WildS koji imaju ekran dp 3,5 inča, pa bi ovih 4 moglo biti veći -, nego +, presudi sam kakav ekran želiš| najveća rezolucija, nije AMOLED jer je ovo europski model, pa zbog svega ovog za ekran mi dajem) +/-
OVO JE SUBJEKTIVNO MIŠLJENJE - Da ja uzimam uzeo bih Nexusa, jer je to Google-ov telefon što znači da si u prvome redu po pitanju nadogradnja (ali mi se mekako čini da ti to baš i nije važno), ima mi (pre)velik ekran te cijena je sada uredu.
Nakon njega bih uzeo iPhone, to je bio najbolji telefon na tržištu prije par godina (svidjelo se to nekima ili ne), ekran je idealnih 3,5 inča, te koliko čujem trebao bi dobiti iOS5 (ako ja tu nešto nisam pomiješao), cijena je OK, a kamera, to bi već preživio.
HTC-i mi se nikada nisu sviđali, niti mi se sad sviđaju. Wildfire S je praktički ovdje u svenu najlošiji osim u cijeni, ali se uz malo surfanja može naći i bolji uređaj po toj cijeni, mislim (tako sam ja našao svoj Neo V, kamera 5mpix, hd rezolucija snimanja, te čekam ICS, ali je već on malo skuplji :). I da sada sam se sjetio, niti jedan od ovih uređaja ne snima u HD-u, Nexus je trebao, ali dečki iz Samsunga nisu imali volje prebaciti kameru iz Galaxy S-a u Nexus.
Znači moj subjektivni zaključak je Nexus S, telefon je bio u gornjem ešalonu smartphona u 2011., kao što je i iPhone bio u 2010.
EDIT: Cijenu za Nexus i WildS sam uzeo iz Teleta, a za iPhone u BonBonu (link koji si dao)
1 | HTC Wilfire S |
---|---|
9 | Apple iPhone 3GS |
24 | Samsung Nexus S |
po meni ti je najbolje da uzmeš nexus s, a ko baš jedan od ova dva onda iphone...
Rađe neki Android nego iPhone...
opet ti.. u ovom slučaju iphone je bolje od htc-a.
Hahahahahah...
I ja isto preferiram više Android nego iOS, ali po njegovom odabiru telefona (3GS i WildS) vidiš da mu to nije bitno.
http://slikice.info/images/usporeugu.png evo vam i usporedbe...
pa i meni isto bolji android nego ios..al zašto uzet neko sranje od mobitela umjesto iphone-a samo zato sta ima android, a to čini tek jednu veću prednost..uostalom kako je kolega reko vidi se da je to njemu nebitno
svi ovi sto su glasali za 3gs vs nexus s .. nikad nisu imali u rukama ta 2 mobitela ..
nexus s je dobio najnoviju verziju androida - 4 ili ti ga Ice Cream Sendwich koji se moze mjeriti sa iOSom bez problema .. a k tome brzi je od 3gsa za 400mhz i 256 mb rama .. tako da nema dvojbe.. i ja osobno trenutno koristim nexus s..
edit : i ja sam bio iphoneov fanboy i mislio sam da se nikad od iOSa odvojit :)
Bye bye iphone fanboys
svi ovi sto su glasali za 3gs vs nexus s .. nikad nisu imali u rukama ta 2 mobitela ..
nexus s je dobio najnoviju verziju androida - 4 ili ti ga Ice Cream Sendwich koji se moze mjeriti sa iOSom bez problema .. a k tome brzi je od 3gsa za 400mhz i 256 mb rama .. tako da nema dvojbe.. i ja osobno trenutno koristim nexus s..
Bye bye iphone fanboys
Slažem se
Mislim da iz dosadšnjih postova možemo zaključiti da je Nexus BestBuy uređaj, ali da njemu možda ipak nije i najbolji.
iPhone bi mu najbolje išao, ekran negdje taman u sredini (znam jer ja imam 3,7 inča), i više nego solidan softwear (bolji od Gingera U WILDUs je sigurno), a sad, jedino ta kamera.LINK
Malo ću prosurfati pa još nešto naći, jer uopče ne mora značiti da ćeš kupiti jedan od ovih, tako sam ja, ciljao sam na O2X i SE Xperia Ray, pa na Nexus, i na kraju uzeo Xperia Neo V, koji ti također preporučam, jer ima 5mpix kameru, 3,7 inča ekran, jeftiniji je od iPhone-a i Nexus-a, a i dobit će ICS.
EDIT: SG Galaxy Ace ti je također dobar, ali je pitanje isplati li se dati veću cijenu u odnosu na WildS LINK
Ako već gledamo nešto oko WildaS nebi smjeli izostaviti niti SE Xperia Mini, ali mislim da ćemo njega preskočiti, no, neka bude LINK
Telefon ima manji ekran, ali bolju kameru i procesor od WildaS, dobit će i ICS.
Galaxy S Plus je praktički prepakirani Nexus S s (meni) lošijim dizajnom, ali i snimanjem u HD rezoluciji, ima super ekran (AMOLED) kao i procesor LINK ICS neće dobiti, ali mislim da je ovo već lagano previše love.
Od ovoga po mojemu prolaze samo Ace i Xperia Mini, ali bih ja nju prekrižio zbog maloga ekrana (znam, probao sam, u kombinaciji sa sezorskim tipkama zna često doći do "odi u 3 pikse marmelade"
Ali niti to, najbolje bi ti bilo uzeti Nexus ili iPhone - odluka je na tebi.
EDIT 2: Razmisli malo Moj Neo V :)
Ajde da defragmentiramo vase odgovore u 1 cijelinu :D.
HTC Wildfire S -> Definitivno najslabiji model od navedenih.
iPhone 3GS -> Nije los, al je star, a za tu cijenu dobis puno bolji mob, kamera od samo 3 mpx, stari procesor, al jos moze gurat novije naslove.
Samsung Omnia 7 -> Po specifikacijama definitivno ispred Wildfire-a i 3GS-a , kolko-tolko novi mobite, kvalitetne izrade, odlican ekran, solidna kamera, za one koji ne znaju na Windows Phone-u se mogu besplatno stavljat aplikacije koje se inace placaju (o tome se moze dosta procitati u Samsung Omnia 7 temi na Bug forumu).
Samsung Google Nexus -> Takodjer daleko ispred Wildfire-a i 3Gs-a, slicne specifikacije kao i samsung omnia 7.
Samsung Galaxy i9000 -> I dalje odlican mob sa velikom podrskom od developera.
Ajde da defragmentiramo vase odgovore u 1 cijelinu :D.
HTC Wildfire S -> Definitivno najslabiji model od navedenih.
iPhone 3GS -> Nije los, al je star, a za tu cijenu dobis puno bolji mob, kamera od samo 3 mpx, stari procesor, al jos moze gurat novije naslove.
Samsung Omnia 7 -> Po specifikacijama definitivno ispred Wildfire-a i 3GS-a , kolko-tolko novi mobite, kvalitetne izrade, odlican ekran, solidna kamera, za one koji ne znaju na Windows Phone-u se mogu besplatno stavljat aplikacije koje se inace placaju (o tome se moze dosta procitati u Samsung Omnia 7 temi na Bug forumu).
Samsung Google Nexus -> Takodjer daleko ispred Wildfire-a i 3Gs-a, slicne specifikacije kao i samsung omnia 7.
Samsung Galaxy i9000 -> I dalje odlican mob sa velikom podrskom od developera.
Sve što on treba je iPhone 3gs s 5mpix kamerom, što ne postoji.
Ali neka pogleda i Neo V, ne zezam se, ima dobar ekran - 3.7 inča, kameru (ako treba dostavim dokaze), i šlag na kraju, ics, te cijenu, ja sam ga dobio za 1750 kn.
Proporučam HTC... iPhone je mobitel za šminkere Jednostavan odgovor zašto HTC: android > iOS