Evo došlo vrijeme da promjenim mob.
Pa želim čut i vašu preporuku što izabrati od ova dva:
Evo došlo vrijeme da promjenim mob.
Pa želim čut i vašu preporuku što izabrati od ova dva:
Niko???
Ja bi Anio uzeo, a sad ovisi šta tebi treba, šta preferiraš
slažem se anio je moj favorit
Takodje se slazem i mislim da ti je Aino bolji izbor ;)
Ja bi Anio uzeo, a sad ovisi šta tebi treba, šta preferiraš
Solidan fotoaparat,isto tako i MusicPlayer,dobar internet,i dobru količinu memorije.
A mislin i ja da mi je Aino bolji.
Po svemu sudeći Aino. Ali ako preferiraš smratphone (+ WM 6.5) ond Touch 2. Meni je Touch 2 čak puno lijepši ali mu je mana taj mali ekran... evo ti direktna usporedba: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=2810&idPhone2=2924
Ili da pričekaš malo da padne cijena Ania jer je sada jako skup
Sta se tice cjene to sam rijesio,nije mi problem cijena jer ga uzimam na preplatu u tarifi 50(2300kn,tele 2),a sta se tiče ovoga HTC on ima ovi windowsov operativni sistem jel to neki važan plus ili ne.
iPhone je očigledno puno bolji izbor, ali među ovima bih odabrao Anio.
Na kraju ni jednoga odlučio sam se za SonyEricsson X2,iden ga kupit u četvrtak,pomeni nema boljeg moba na tržištu od njega,a posebno mi se svidilo kod njega,tipkovnica,dimenzije i masa.
A kad vec ides na SE radje pricekaj da i kod nas dodje Xperia X 10, bolja je od x2 (osim tipkovnice...) i htc hd 2 (IMO)
Na kraju ni jednoga odlučio sam se za SonyEricsson X2,iden ga kupit u četvrtak,pomeni nema boljeg moba na tržištu od njega,a posebno mi se svidilo kod njega,tipkovnica,dimenzije i masa.
A kad vec ides na SE radje pricekaj da i kod nas dodje Xperia X 10, bolja je od x2 (osim tipkovnice...) i htc hd 2 (IMO)
Je al ova mi je po pristupacnoj cijeni:tarifa 100-1900kn