HTC Touch HD_clock

poruka: 23
|
čitano: 4.933
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
HTC Touch HD_clock pitanje!!!

Koristim već dva mjeseca ovaj mob, zanima me dal se isto nekome konstantno mijenja sat (vrijeme) samo od sebe. To bude jako iritantno pošto se nemože ni alarm normalno podesit. Dal netko zna di je greška ili kako to otklonit?

Hvala!

0 0 hvala 0
17 godina
HTC Touch HD_clock pitanje!!!

ne razumijem kako mijenja?

Dali radiš sinkronizaciju mobitela i PC? Ako DA provijeri sat na PC-u. Jer se sat na mobitelu izjednači sa onim na PC-u.

Malo bedasto, dali si naštimao dobro sat na mobitelu i kako?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: HTC Touch HD_clock pitanje!!!
Ne spajam se sa PC-jem pa da se sat promijeni tj sinkronizira. Inače razlika u vremenu bude po par sati obično u natrag. Sat sam naštimao u settings-clock & Alarms, ili na home screenu. Zbilja tražio sam, neznam di dolazi do greške.
17 godina
HTC Touch HD_clock

tako i ja naštimam sat i meni na svu sreču štima, stvarmo nezmam zašto tebi prebacuje.

a napravi soft reset uređaja, ili krajnje hard reset uređaja.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: HTC Touch HD_clock

Naišao sam na par stranih foruma di ljudi imaju isti problem kod Touch HD, ali nema odgovora. Možda je problem ROM verzija ili Radio verzija?

Di se može skinut najnovija verzija ROM-a?

17 godina
HTC Touch HD_clock

vidiš to nisam znao da je globalni problem.

najbolje ti je napravitu update ROM-a sa službenih HTC-ovih stranica. Baš gledam vidim da ga još nema, ali sam uvijeren da će uskoro i biti. Malo potraži možda nađeš što god drugo interesantno si.

ili nađi dobar i provjereni ROM kakvog nezavisnog developera, entuziaste i upucat ga. Više o tome TU.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da gledao sam na službenim stranicama HTC-a, ima ROM al nema za naše tržište, al mislim da će bit uskoro.  Malo me  strah instalirat ROM od nezavisnih developera, ali vidim da ljudi komentiraju svaku verziju pa kad nađem neki dobar instaliram odmah pošto ovo sa satom živcira.

17 godina
neaktivan
sam prvo provijeri dali mas dobar hardspl,ja bi na tvom mjestu stavio i najnoviji radio, koristim htc diamond za sad uredno rade "strani" romovi.
intel q6600@4.0GHz,1000gb hard(2x500),4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w, 4870 1GB oc840/950(3800)
17 godina
neaktivan

Dal možeš objasnit malo o hardspl?

ROM version mi je       1.14.401.3 (22273)WWE

Radio version:             1.09.25.14

Kako da znam koji ROM bude dobar?

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.2.2009 21:15 (hherc).
17 godina
hherc kaže...

Da gledao sam na službenim stranicama HTC-a, ima ROM al nema za naše tržište,

mislim da ti to nema veze. Ako si našao kakav (engleski, na engleskom jeziku) skini ga, naravno ako je sa službenih stranica.

a sa xda čekaj dok si ne nađeš kakav.
17 godina
hherc kaže...

ono što ti ja znam je da MORA biti isključivo namijenjn za tvoj model uređaja (HTC Touch HD).

Ostalo, ako skidaš sa xda foruma onda da je provjeren da su pozitivni feedback-ovi. Pročitaj mali i tamo, možda se još što god nađe.
17 godina
neaktivan
hherc kaže...

Dal možeš objasnit malo o hardspl?

ROM version mi je       1.14.401.3 (22273)WWE

Radio version:             1.09.25.14

bez hardspla nemozes flashat "strane romove" ovdje imas upute kao ga instalirat
a za rom ja mislim da je najbolji dutty rom.
intel q6600@4.0GHz,1000gb hard(2x500),4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w, 4870 1GB oc840/950(3800)
17 godina
neaktivan

Hvala na odgovorima, idem sad uzet par dana i proučit kak to sve ide pa krenut u Flashiranje. THX

16 godina
neaktivan
HTC Touch HD_clock

Probaj prvo stavit ROM sa službenih stranica, pa vidi dal će ti to riješit problem. Jer meni radi normalno to sa satom, pa pretpostavljam da je ROM koji je u njemu uredu.

Jesi poslao upit na strnicama od HTC-a europe, ne našeg, jer češ čekat odgovort ko u priči?

Probaj prije flashanja napravit hard reset, soft reset mislim da neće puno pomoć.

Where can I hook up my modem?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
HTC Touch HD_clock

a ako se flasha s SD kartice sto onda nije potreban HSPL ili je?

JESUS SAVES!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

a ako se flasha s SD kartice sto onda nije potreban HSPL ili je?

potreban je!

addicted to HD :)
16 godina
odjavljen

znaci ti si iskusan vec u tome! samo da provjerim ako sam dobro shvatio ono sto pisu na xda developers taj HSPL razbija zastitu tako da mozes stavit kuhani rom,tj HSPL ne brise nista nego samo tu zastitu! jeli to tako?

JESUS SAVES!!!
17 godina
neaktivan
da :)
16 godina
neaktivan
HTC Touch HD_clock

Može li se na touh hd staviti win 6.5 ?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

ooooo daa! ja sa stavio pred malo 6.5 i super radi,brzo i stabilno! samo malo vise rama trosi, hehe, ako budes stavljao novi rom obavezno duty-ev!

tu imas sve sto te zanima u vezi toga! enjoy

JESUS SAVES!!!
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

ooooo daa! ja sa stavio pred malo 6.5 i super radi,brzo i stabilno! samo malo vise rama trosi, hehe, ako budes stavljao novi rom obavezno duty-ev!

Totalni sam tudum za to i oprezan sam kod instaliranja novih stvari. Mob mi treba svakodnevno i nemam puno vremena zaj***ti se sa instalacijama (niti znanja). Zbog toga pitanje ISPLATI LI SE PRELAZAK NA 6.5, vidiš li neku konkretnu prednost naspram 6.1 ?

Po forumima se javljaju ljudi da imaju neke greške nakon instalacija, čini mi se da to odnosi podosta vremena.

Još nešto što me je zbunilo, znam što je soft i hard reset ali što znači flash? Evo primjera :

"This ROM is using Tom's Autoinstall | To use it, just create a folder Autoinstall on your SD and place all your apps inside that and they will automatically install after flash
Remember to Hard Reset after flashing"

Kako se izvodi taj flash?

17 godina
neaktivan
oak kaže...
skank666 kaže...

Totalni sam tudum za to i oprezan sam kod instaliranja novih stvari. Mob mi treba svakodnevno i nemam puno vremena zaj***ti se sa instalacijama (niti znanja). Zbog toga pitanje ISPLATI LI SE PRELAZAK NA 6.5, vidiš li neku konkretnu prednost naspram 6.1 ?

Po forumima se javljaju ljudi da imaju neke greške nakon instalacija, čini mi se da to odnosi podosta vremena.

Još nešto što me je zbunilo, znam što je soft i hard reset ali što znači flash? Evo primjera :

"This ROM is using Tom's Autoinstall | To use it, just create a folder Autoinstall on your SD and place all your apps inside that and they will automatically install after flash
Remember to Hard Reset after flashing"

Kako se izvodi taj flash?

Taj Tom's autoinstall ti sluzi ako zelis da ti se prilikom svakog flashanja ROM-a automatski instaliraju programi koje zelis(ubacis cab filove koje zelis u taj folder).

Kako se izvodi flash?

Evo tu sve pise :)

16 godina
odjavljen

nema potrebe za mojim baljezganjem, kao sto benko kaze tamo ti sve pise

JESUS SAVES!!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2010 13:22 (skank666).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice