Best buy Mob do 1500kn

poruka: 51
|
čitano: 11.415
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Best buy Mob do 1500kn
pandza94 kaže...

Ace podržava flash.

Mislio sam da ima ARM 6 ono u njega ARM11

ne podržava. samo cortexi A8 i A9 od ARM-ovih.

Na defyu imam flash na 2.2

Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
17 godina
neaktivan
evo pisem sa galaxya mini, imam ga par sati, za te pare tesko cete naci kompletnije opremljen mob sa and froyo. ima sve sto je pottebno pa i vise. idealan za kao prvi smartphone, vrlo fluidan, po meni jedina.mana je qvga rezolucija, no s tim se moze zivjeti...
It s me against the world
16 godina
nemoze. x8 all the way.
2.816 Posts! And counting...
17 godina
neaktivan
8ax kaže...
nemoze. x8 all the way.

{#}

16 godina
gamer2 kaže...
evo pisem sa galaxya mini, imam ga par sati, za te pare tesko cete naci kompletnije opremljen mob sa and froyo. ima sve sto je pottebno pa i vise. idealan za kao prvi smartphone, vrlo fluidan, po meni jedina.mana je qvga rezolucija, no s tim se moze zivjeti...

x8  :D

16 godina
neaktivan
Best buy Mob do 1500kn

Evo sinoć malo prošao po centrima i...što se tiče paketa ponuda je nikakva!

Mobitele u slobodnoj prodaji ne isplati se kupovati, jer su cijene paprene, usto su i kodirani... Kupci su maximalno ograničeni samo da bi se ugovorno vezali! Čudo što se sve u ovoj državi može raditi.

Da prijeđem na stvar, Galaxy Ace-a nema u paketu. Zato, moj prvi izbor je bio SonyE. X8 - ali pošto mi je bitno zadržati bonbon karticu ne mogu nikako doći do njega, u t-mobile-a nema ga u paketu, a cijena slobodnog uređaja je oko 1900kn (fuj), bonbon ga je uklonio iz ponude (šteta, bio 1000kn sa masu dodataka). Ima ga jedino u tele2 za 1100kn, neznam bi li se dao dekodirati ali gubim garanciju, a to bi bila šteta, tako da... ništa od toga. Ali ovo je definitivno bestbuy.

Drugi izbor mi je bio Galaxy Mini - mogu do njega (1050kn). Isprobao sam ga, i jako sam razočaran... Najviše me razočarao ekran, blago rečeno - katastrofa, pixeli se vide golim okom, boje su nikakve. Uz to, mobitel je preplastičan (dobiješ dojam kao da se radi o igrački). Šteta, jer je sve ostalo za tu cijenu jako dobro. Odustao sam od njega.

Dalje, razmatrao sam LG Optimus GT540 - nemoguće ga je pronaći.

I zadnje, po meni vrijedno pažnje, je Huawei Ideos U8150 - čini mi se da ga samo bonbon nudi (900kn). Isprobao, i nakon galaxy mini-a me ugodno iznenadio. Prvo, imao sam osjećaj da je puno kvalitetnije izrađen (masivniji je), ima bolji dizajn. Druga stvar je ekran - imaju jednaku rezoluciju, ali pošto Ideos ima manji ekran (2,8", a mini 3,1") boje su puno bolje i text je puno jasniji. Ostale karakteristike su više manje iste... Uz to, jeftiniji je 150kn, dobijem memory karticu od 2gb i dvije dodatne zadnje maske. Jedino, čini mi se da se software neće moći nadograđivati... Sve u svemu, mislim da ću njega kupiti.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Best buy Mob do 1500kn

meni galaxy mini bolje zgleda nego x8, mislim ima muktitach i ofisl 2.2, reza ista

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Best buy Mob do 1500kn

Možda imaju istu rezoluciju, ali u stvarnosti se ne mogu uspoređivati.

Onih 2 minute što sam na miniju čitao text iz browsera oči su me zabolile...

Gledam sad i Galaxy3 u tele2 paketu za 1100kn. Čini mi se odličan mobitel. Nisam radio s njim, ali čini se da je bolji od X8.

Koliko je multitouch stvarno potreban pri normalnom korištenju i eventualno surfanju?

0 0 hvala 0
16 godina
Tetrapak kaže...

Možda imaju istu rezoluciju, ali u stvarnosti se ne mogu uspoređivati.

Onih 2 minute što sam na miniju čitao text iz browsera oči su me zabolile...

Gledam sad i Galaxy3 u tele2 paketu za 1100kn. Čini mi se odličan mobitel. Nisam radio s njim, ali čini se da je bolji od X8.

Koliko je multitouch stvarno potreban pri normalnom korištenju i eventualno surfanju?

galaxy 3 je bolji mobitel od x8 kad se na nj stavi neki launcher

16 godina
neaktivan
Best buy Mob do 1500kn

Imaš li što informacija o njegovo dekodiranju? ..možda bih čak i riskirao garanciju. Što je sa onim turbo karticama koje otključavaju "sve" uređaje?

0 0 hvala 0
16 godina
Tetrapak kaže...

Imaš li što informacija o njegovo dekodiranju? ..možda bih čak i riskirao garanciju. Što je sa onim turbo karticama koje otključavaju "sve" uređaje?

pa kod većine uređaja koje sam ja imao je za dekodiranje potreban bio samo root, time se mobitel meni dekodirao automatski

16 godina
neaktivan
Best buy Mob do 1500kn

Evo našao sam nekakav root: http://aliwaqas.info/root-samsung-galaxy-3-gt-i5800-with-a-single-click/

Da li to znači da bi s ovim mob bio otključan?

Sory, ne kužim se u android uopće... A i općenito u mobitele.

0 0 hvala 0
16 godina
Tetrapak kaže...

Evo našao sam nekakav root: http://aliwaqas.info/root-samsung-galaxy-3-gt-i5800-with-a-single-click/

Da li to znači da bi s ovim mob bio otključan?

Sory, ne kužim se u android uopće... A i općenito u mobitele.

Za svaki slucaj, http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=761045

na ovom linku mozes pri dnu prvog posta naci qr kod koji vodi na skidanje aplikacije za otključavanje svih samsung uređaja.

zove se sgs unlock

16 godina
neaktivan
Best buy Mob do 1500kn

Ok, onda ću razmotriti i ovu opciju. Hvala {#}

0 0 hvala 0
16 godina
Tetrapak kaže...

Ok, onda ću razmotriti i ovu opciju. Hvala {#}

gumb za ubuduće :)

17 godina
neaktivan
Best buy Mob do 1500kn

ja volim svoj galaxy mini.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Best buy Mob do 1500kn

Evo ipak sam se odlučio za Huawei Ideosa... i zasad sam prezadovoljan mobitelom! Inače, sve pohvale Androidu... još se privikavam na prijelaz sa Symbiana na Android ali mogu to usporediti sa prijelazom sa Win98 na Win7.

Jedine zamjerke kod Ideosa idu na račun stvarno loše kamere, i velike razine zračenja uz tijelo (1,33 W/kg), za razliku od konkurencije koja je puno bolja. Ali moram naglasiti da je zračenje uz uho jako dobro (0,38 W/kg). Za usporedbu, Galaxy 3 i5800 ima zračenje uz uho 0,58 W/kg. Možda će se nekome ovaj podatak učiniti nebitan, ali je meni bitan pošto jako puno vremena razgovaram na mobitel.

Sve u svemu, bio sam sretan što sam ga jučer kupio (cijena 900kn)... do prije par minuta kada sam našao da sutra u 16.00 počinje promotivna akcija za Ideosa na bonbon stranici - cijena 450kn. Sad mi dođe plakati... mogao sam kupiti 2. Ljudi preporučujem da navalite. Ovaj mob, po ovoj cijeni, je definitivno best buy!!!

0 0 hvala 0
17 godina
Tetrapak kaže...

Evo ipak sam se odlučio za Huawei Ideosa... i zasad sam prezadovoljan mobitelom! Inače, sve pohvale Androidu... još se privikavam na prijelaz sa Symbiana na Android ali mogu to usporediti sa prijelazom sa Win98 na Win7.

Jedine zamjerke kod Ideosa idu na račun stvarno loše kamere, i velike razine zračenja uz tijelo (1,33 W/kg), za razliku od konkurencije koja je puno bolja. Ali moram naglasiti da je zračenje uz uho jako dobro (0,38 W/kg). Za usporedbu, Galaxy 3 i5800 ima zračenje uz uho 0,58 W/kg. Možda će se nekome ovaj podatak učiniti nebitan, ali je meni bitan pošto jako puno vremena razgovaram na mobitel.

Sve u svemu, bio sam sretan što sam ga jučer kupio (cijena 900kn)... do prije par minuta kada sam našao da sutra u 16.00 počinje promotivna akcija za Ideosa na bonbon stranici - cijena 450kn. Sad mi dođe plakati... mogao sam kupiti 2. Ljudi preporučujem da navalite. Ovaj mob, po ovoj cijeni, je definitivno best buy!!!

Nemaš sreće...

17 godina
neaktivan
Best buy Mob do 1500kn

eh sad dode i meni da zaplacem.... ali uvijek tako bude, ja nesto kupim, za par dana nesto slicno se nudi u pola cijene, dokad tako?????{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Best buy Mob do 1500kn

Evo malo da oživim ovu temu. :)

Molim preporuke za bestbuy do 1500 kn.

Karakteristike:

-dobar full hd 5” ekran
-solidna kamera za nekakvo prosječno korištenje
-baterija koja bez problema može izdržati cijeli dan uz nekakvo prosječno korištenje (bez igranja igrica,eventualno za pogledati seriju ili film)

-4G internet
-garancija od 12-24 mj
-senzor otiska prsta (nije uvjet, ali ako ima neki model da se uklapa u ostale gabarite..)
-brzo punjenje, po mogućnosti bežično (isto tako nije uvjet, ali…).

0 0 hvala 0
14 godina

Meizu M2

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice