Android problem

poruka: 33
|
čitano: 5.655
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Android problem

Evo iman jedan problem sto se tiče programa na androidu. Imam xperia neo V i problem je taj sto mi se konstantno pale programi u pozadini i popunjuju mi ram,kad ih ubijem sa task killerom opet se upale nakon nekog vremena a nisam ih pokrenuo pa me zanima da li postoji ikakvo rijesenje ako znate molio bih vas da mi kazete.

Hvala!

jmravak
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Android problem

ne. to je sasvim normalno za android i džabe ti svi task killeri kad će se sve to opet upalit. android jednostavno rečeno tako radi.

16 godina

Ako imaš ICS otiđi u postavke - mogućnosti za razvojne programere i stavi kvačicu na nemoj zadržati aktivnosti. Možda ti malo pomogne.

17 godina
neaktivan
Android problem

Padobransko pitanje;

ako to uključim, da li će mi to ugasit i recimo viber i slično što koristi push? Tj. da li ću prestat dobivat push na viber?

0 0 hvala 0
16 godina

Mislim da neće. Al probaj, pa ćeš vidjet sigurno.

14 godina
neaktivan
Android problem

ako se vec nemogu pogasiti ti procesi, moze li se popraviti ikako onaj malo zastajanje tijekom skrolanja lijevo desno na pozadini jer se kad kad zna dogoditi.

jmravak
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Radi push al se redrawa launcher stalno. Ugasio, nije pomoglo
12 godina
neaktivan
Android problem

Postati ću ovdje da ne otvaram novu temu.

Dakle izbriso sam neke google-ove usluge napravio tvornički reset i sada na početnom zaslonu kada trebam dotaknuti android za početak ništa se ne događa.
Ako netko ima iskustva može li pomoći?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
hrca5 kaže...

Postati ću ovdje da ne otvaram novu temu.

Dakle izbriso sam neke google-ove usluge napravio tvornički reset i sada na početnom zaslonu kada trebam dotaknuti android za početak ništa se ne događa.
Ako netko ima iskustva može li pomoći?

Probaj izvaditi bateriju, pa ponovo pokreni. Koji mob i koji FW orginalni ili custom rom.

"Just A Dream ".
12 godina
neaktivan

Costum ROM sam jedino instalirao ali nisam ništa stavljao. Nisam siguran kojeg imam.
Znaš li kako provjeriti to?

13 godina
protjeran
Android problem

Ak si stavil aosp rom, onda na toj stranici skini gappse pa ih flešaj.

Crkva je zlo 21. stoljeća
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
hrca5 kaže...

Costum ROM sam jedino instalirao ali nisam ništa stavljao. Nisam siguran kojeg imam.
Znaš li kako provjeriti to?

Pa kako ne znaš koji je rom, a ponovo ga flashaj, ili ako imaš backup vrati ga u stanje prije ovog.

Normalno , da bi trebao imati Cwm recovery i iz njega flashat ili ako imaš backup iz Cwm recoverya vratit.

Ali ako si išao factory reset onda ideš i wipe cache, pa onda restartat mobitel i zašto si to uopće išao raditi ?

"Just A Dream ".
12 godina
neaktivan
Android problem

Totalno sam bajo za to sve :D :D
Tako da ako imate neke smjernice kao da djetetu ili nekoj zenskoj objasnjavate da objasnite meni :P :P

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Android problem

Od kuda ti Custom rom na mobitelu pa valjda si ga sam stavljao i koji mobitel je u pitanju.

"Just A Dream ".
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Android problem

Aghg sry zabunio sam se stavio sam si ROM Manager.
Model je: Samsung Galaxy Mini S5570

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
hrca5 kaže...

Aghg sry zabunio sam se stavio sam si ROM Manager.
Model je: Samsung Galaxy Mini S5570

Pa šta sa tim misliš i da li si stavio i Custom rom ili ne ili si na orginalnom software-u. Rom manager ti se ne preporućuje za tvoj model koliko mislim nego tipkama ući u Cwm recovery i iz njega se sve radi, backup i flash-a bilo koji rom za tvoj model mobitela i ni jedan drugi.

"Just A Dream ".
12 godina
neaktivan
Android problem

Nemoj mi samo reći da nema pomoći btw mislim da ne mogu ući u recovery mod

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
hrca5 kaže...

Nemam pojma što si napravio i ne znam. Nađi Program ODIN v.4.38 , pa nađi orginalni software za svoj model mobitela, instaliraj drivere za svoj mob na komp, uđi u download mod preko mobitela kombinacijom tipki (power+srednju tipku+volumen down) i kad ti se pojavi download mod na ekranu moba spoji mob na komp usb-om i pokreni odin i flashaj mobitel orginalnim softwareom.

Ovo ti je samo uputa kako bi trebalo biti, ali mogući su i problemi tako da sve što radiš radiš na svoju odgovornost.

xda developer forum nađi si ovdje kako to napraviti :

http://forum.xda-developers.com/galaxy-mini

"Just A Dream ".
13 godina
neaktivan
hrca5 kaže...

Od kuda si skinuo taj Rom Manager i da li je pokazivao da je za tvoj model mobitela kada si ga instalirao.

"Just A Dream ".
12 godina
neaktivan
Android problem

Koliko ja znam sve se uredno instaliralo našao sam ga na apkMania

Hvala na onom link pitati ću tamo dečke ako znaju što da napravim.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.1.2014 18:23 (hrca5).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
hrca5 kaže...

Koliko ja znam sve se uredno instaliralo našao sam ga na apkMania

Hvala na onom link pitati ću tamo dečke ako znaju što da napravim.

Pa dali ti je pokazivao model i verziju mobitela, jer ako si ga od tamo skinuo, a nije za tvoj model i još k tome preko njega nešto radio to je i razlog zašto sada mobitel šteka, bootloop, a zašto ga nisi skinuo sa trgovine play jer koliko sam vidio ako se skida od nekuda da se mora paziti da pokazuje tvoj model mobitela.

"Just A Dream ".
12 godina
neaktivan
Android problem

A nezz stari znam da sam napravio glupost.
Samo je pitanje moze li se ikako popraviti. Postati ću topic i nabaciti slike ekipi na xda-developers.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.1.2014 18:30 (hrca5).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Android problem

Ako se da upaliti i stane na poćetnom ekranu onda je moguće vratiti mobitel u život, ali moraš toćno znati koju verziju minija imaš jer ih ima više verzija.

Jesi imao Froyo 2.2 ili Gingerbread 2.3 na mobitelu.

http://www.sammobile.com/firmwares/ ovdje se registriraj i skini za svoj mob Fw, onaj ti ne bude dobar, ali trebao si odmah napisati da je l verzija tako da znam.

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=24330825&postcount=81 ovdje ti je postupak kako raditi sa Odinom preko PC-a.

"Just A Dream ".
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.1.2014 18:53 (Fero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Android problem

GT-S5570I

CURRENT BIN: SAMSUNG OFFICIAL (ROM)

CUSTOM BIN DOWN: NO(0 counts)

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.1.2014 18:41 (hrca5).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
hrca5 kaže...

GT-S5570I

CURRENT BIN: SAMSUNG OFFICIAL (ROM)

CUSTOM BIN DOWN: NO(0 counts)

Ovaj post iznad koristi, te sada ovaj pa si pogledaj evo toliko ti mogu pomoći : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1567101&page=4  ovdje se govori kako su ljudi vratili svoj model kao i tvoj i nazivaju ga  galaxy pop plus S5570l.

Znaći treba ti : Odin v.

Fw sa www.sammobile.com kojeg ćeš skinuti, a mislim da odmah imaš tamo i Odin verziju koju trebaš.

Ući u downloadmod, što si uspio znaći možeš, spojiti na pc

Pokrenuti taj Odin i pratiti onaj tutorijal link iznad tvoje postane slike.

"Just A Dream ".
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.1.2014 19:12 (Fero).
12 godina
neaktivan
Android problem

Znači ovoga trebam skinuti: http://prntscr.com/2msv79

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
hrca5 kaže...

Znači ovoga trebam skinuti: http://prntscr.com/2msv79

Probaj, taj ne znam dali je to open ili za nekog operatera sa bloatware aplikacijama operatera

"Just A Dream ".
12 godina
neaktivan
Android problem

Thnx stari :) :)
Jak si

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.1.2014 22:29 (hrca5).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Android problem

Uspio si vratiti ? Pažljivo sad sve što  radiš i od googla ne brisati servise ako si na oficielnom software-u. A za sve ostalo xda forum i paziti kako i što se radi.

Lp!!!

"Just A Dream ".
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Android problem

Uh je ima posla.
Ako netko ima sličan problem ubuduće neka mi se javi na PM.

Ekipa uživajte. :) :)

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice