Android data mapa

poruka: 2
|
čitano: 966
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Android data mapa

Kupio sam igricu (where's my water) i sada na internetu sam pronašao stranice koje govore, da ako želim otključati allie's story, cranky's story... (koji se inače plačaju) trebam ići na (/data/data/com.disney.WMW/) i kopirati datoteku water.db... Eh sad, mučio sam se mjesecima da otvorim tu /data/ datoteku (ima je u root directoryu, ali je prazna) probao sam i s adb pull povuči tu datoteku, pa sve moguće... I moje pitanje glasi kako mogu vidjeti što se nalazi u toj datotoeci bez da rootam tableta jer na većini stranica piše da jedino mogu otvoriti du datoteku da rootam tablet. Ali sad ja samo želim vidjeti što je unutra i onda s adb pull kopiram tu datoteku na desktop i zaljepim ju natrag u uređaj (99.9 % sam siguran da za to ne trebam rootati tablet)

Zahvaljujem se.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Adb shell

Evo, sad sam malo guglao i našao sam nešto zanimljivo...

Pa se sad pitam: kako mogu koristiti "su" naredbu u adb shellu bez rootanje mobitela. Jer ako upišem u cmd "adb shell" i zatim "su" imam pristup tzv. Superuseru (koji može čitati sistemske datoteke...), ali pošto ja nisam superuser na mobitelu niti imam rootanoga mobitela, mogu li nekako prevariti adb shell da misli da sam superuser?

Moj PC  
0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice