Android, alkatel

poruka: 9
|
čitano: 1.724
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Android, alkatel

Lijepi pozdrav ekipo! 

Ima li netko saznanja kako da preko otg-a da udem u usb stick koji je priključen na tablet alkatel i da stavim podatke sa tableta na usb stick? 

Hvala unaprijed na pomoći :) 

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Android, alkatel
Ashwagandha kaže...

Lijepi pozdrav ekipo! 

Ima li netko saznanja kako da preko otg-a da udem u usb stick koji je priključen na tablet alkatel i da stavim podatke sa tableta na usb stick? 

Hvala unaprijed na pomoći :) 

Prvo provjeriš dal tablet podržava OTG :)

Na svim mobitelima i tabletima koji podržavaju OTG i probao sam spojiti stick, odma se gore u statusnoj traci pojavi obavijest da je uštekan novi drive, klikneš na njega i radiš što trebaš.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
8 godina
neaktivan

Ok, hvala ti

Kako da provjerim da li podrzava otg?  :) 

8 godina
neaktivan

Dok sam spojila otg sa stickom u tablet pojavilo se na statusnoj traci da je ukljucen stick, kliknula sam na njega i odvelo me u postavke. Eh neznalac sam pa neznam sto dalje XD

13 godina
Ashwagandha kaže...

Dok sam spojila otg sa stickom u tablet pojavilo se na statusnoj traci da je ukljucen stick, kliknula sam na njega i odvelo me u postavke. Eh neznalac sam pa neznam sto dalje XD

Kod mene odma otvara..

Pogledaj dal ima opcija Drive, ili Media.. il tak nešto.

I ako nemaš program za rad s fajlovima i direktorijima, snimi ES File explorer.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.estrongs.android.pop&hl=hr

On mi po defaultu otvara sve stickove koje uštekam.

13 godina
Ashwagandha kaže...
Ashwagandha kaže...

pardon krivo sam ovu poruku poslala ponovno

Koje postavke, što možeš podešavati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Hvala na savjetu.. Skinula sam es file explore i šljaka :)   CyberDemonVZ kaže...
Ashwagandha kaže...
Ashwagandha kaže...

pardon krivo sam ovu poruku poslala ponovno

Koje postavke, što možeš podešavati?

8 godina
neaktivan
Naime koji jos program postoji koji ucitava usb stick.. Sa es file ucita mi se usb ali ja bi htijela prebaciti podatke sa tableta na usb ali nemogu.. Neznam kako da prebacim, ponudi mi opcije npr skinuti na email, disc, bluetooth, copy, cut... Odabrala sam copy pa nista ne mogu.. Kako dalje?
13 godina
Ashwagandha kaže...
Naime koji jos program postoji koji ucitava usb stick.. Sa es file ucita mi se usb ali ja bi htijela prebaciti podatke sa tableta na usb ali nemogu.. Neznam kako da prebacim, ponudi mi opcije npr skinuti na email, disc, bluetooth, copy, cut... Odabrala sam copy pa nista ne mogu.. Kako dalje?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice