H1 prekid ugovora

poruka: 4
|
čitano: 3.528
|
moderatori: XXX-Man, pirat, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
H1 prekid ugovora

molim savijet.

prije jedno dva tjedna produzio sam ugovor na H1.

bio sam kod njih nekih godinu dana i imao brzinu 5.nazvao ih i punudili mi uz novi ugovor na 2god daza 20kn više imati cu maksimalnu brzinu koja moja parica moze podnesti.

ja reko ajd vi ispitajte koliko bi imao brzinu pa cu onda vidjeti.

nazovu oni mene i kazu da cu imati brzinu 15,ja reko ajd ok za 20kn vise ...MOZE.

nakon 2tjedna koristenja vidim da mi je brzina 10 (cak i manja) i nazovem ih a oni kazu da kao nemoze vise,da si provjerim zice od rutera do zida,itd,itd?!

sada me zanima kako prekinuti taj ugovor?

sta da radim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
H1 prekid ugovora

U roku dva tjedna imaš pravo raskinuti ugovor, bez obrazloženja. Provjeri što piše u ugovoru, koliku brzinu će ti isporučiti do do, odnosno najveću moguću. Ako ti u ugovoru piše 15 a ti imaš 10 ili manje, pozovi se ne neispunjenje uvjeta ugovora. Potraži savjet od društva za zaštitu potrošača ili pošalji upit HAKOM-u, odgovorit će ti u roku 48 sati. Prije svega, dobro pročitaj što piše u ugovoru.

Za zahvalu klikni na Hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: H1 prekid ugovora
ivo454 kaže...

U roku dva tjedna imaš pravo raskinuti ugovor, bez obrazloženja. Provjeri što piše u ugovoru, koliku brzinu će ti isporučiti do do, odnosno najveću moguću. Ako ti u ugovoru piše 15 a ti imaš 10 ili manje, pozovi se ne neispunjenje uvjeta ugovora. Potraži savjet od društva za zaštitu potrošača ili pošalji upit HAKOM-u, odgovorit će ti u roku 48 sati. Prije svega, dobro pročitaj što piše u ugovoru.

jbg ugovor bacio/zametnuo.sto je najgore 14 dana je bila brzina 15 a sada je 10 i kao nemoze vise.

16 godina
H1 prekid ugovora

Ako nisi ništa "dobio" uz produženje ugovora, mislim da možeš raskinuti bez penalizacije, znači ako nisi uzeo kakakv uređaj uz ugovor, s tim da ti prestaje sa zadnjim danom u tekućem mjesecu. Evo pročitaj ovdje nije ipak  kako sam mislio.

Za zahvalu klikni na Hvala
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.11.2015 23:40 (ivo454).
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice