Ja ne znam zasto je ova tema jos uvijek otvorena kad je lik priznao da mu treba za nelegalne radnje.
Lazni IP
- poruka: 38
- |
- čitano: 12.373
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
LOL, nemate pojma.
Ti bi htio VPN (virtual private network) ?
Program koji se moze koristit u browserima i igram, msnu etc... isto radi preko proxya ali na drukcijem principu, ako je kvalitetan i koristis ga preko jos par proxya ni fbi te nemoze uhvatiti, no ja mislim da bi tebi vpn bio dovoljan sam, jer koliko vidim nisi neki hacker.
FREE moze ali nisi 100% siguran onda, PM me ako si spreman platit za privatni vpn, onda si siguran.
FREE VPN -> http://vpncentral.blogspot.com/
EDIT: Nemoj backdoorat ljude nije to ljepo, a vidim nisi ni neki hacker, kad neznas sto je vpn.
neznam kak da za taj prog napisem, ak napisem na googlu "fake IP" da mi proxy, "changing IP" da programe i kak promjenit, ak napisem "mask IP" budu programi za skrivanje, i nist od toga nije to sto trazim btw, prvopis mi nije jaca strana
LOL, nemate pojma.
Program koji se moze koristit u browserima i igram, msnu etc... isto radi preko proxya ali na drukcijem principu, ako je kvalitetan i koristis ga preko jos par proxya ni fbi te nemoze uhvatiti, no ja mislim da bi tebi vpn bio dovoljan sam, jer koliko vidim nisi neki hacker.
FREE moze ali nisi 100% siguran onda, PM me ako si spreman platit za privatni vpn, onda si siguran.
EDIT: Nemoj backdoorat ljude nije to ljepo, a vidim nisi ni neki hacker, kad neznas sto je vpn.
tak nest
Ma evo dosadno mi , nemogu spavat pa rekoh da i ja nesto izvalim za taj ¨"lazni IP" :)
Ma prvo ip se moze sakrit izmjenit mos da radis sa njim sta te volja....
Upitna je brzina...:)
jos tamo 1994 sam skrivao IP zbog postavljanja botova po Irc-u :)))
samo tada bi se logiro na bilokoji server na slobodni port ne na 24
ali nebih ovdje na koji ,.. i malo set ucc crontab etc bla bla...:)))
isto nebih ni o tome ... trebo bih previse vremena da sve objasnim
za obicne korisnike je najjednostavnije :
Prvi IP da je nekakav masking sa tunelom VPN ili slicno ima ih free
bez limita potrazite...:)
i sad drugo bi ilo neki proxy ima ih free mali milion...
e sad tu necete moci download preko mega/rapida/hot-a i ostalih
jer java ne sljaka..:)
pa bih za drugi masking preporucio za sada Real Hide programcic
ima na tooretima par skrekanih verzija ..pa si instalirajte i
postavite da mjenja ip svakih jednu minutu...:)
Dakle kad to uradite imate Baznu ipe preko tunela negdje u finskoj i imate ispred toga
revolver ip changer od jedno 50 IP-A KOJI SE STALNO MJENJAJU.. od Real Hide-a
Brzina je za cc sporija... mada neosjetno.. ako koristite dvostruku masku
Uglavnom izbjegavajte tunneling po americi... sporo za ispalit....:)
samo tunelirajte po nasem starom kontinentu...:)
A ono moram i zakljucnu heh... ovako mozete resetirati svoj rooter i tako mjenjati Ip
od par zupanija oko sebe.. sam rooter vam uvjek dodjeli neke sega lokacije:)
uf eto moj stari problem vec sam ispisao roman... Urg odoh na spavanac papa...:)
P.S: imate free proxy server agent programa tamo sredite bazni ip... pa mozete navuci tri IP maske
mada vas i sa dvije preko tuunelinga nece ni nasa skuzit...:)))
da naravno ABP ,Nsc-no script ,. ekstenzije obavezno uvalit u firefox i recimo ovaj CCleaner ( free je )
cisto da vam cisti smece od tracera i kolaca :)))
hvala, moram to probat
LOL, nemate pojma.
tak nest
Mmm svaki VPN je 100% siguran... to je zapravo tunel izmedju vas i adrese na kojoj ste trenutno i svih adresa na koje ce te ici :)
problem su jedino procesi i trackeri..ali i oni se brisu nakon nekog vremena, i nitko nemoze vidjeti ni znati sta radite...enkripcija je tako velika
da bi trebala racunala sa bar 100 Gb memorije da izvrte sve moguce kombinacije za enkripciju.i potrosili bi bar 4 do 6 za takav posao..
a sa svakom novom adresom mjenja se i enkripcija...
i sad ako mi netko kaze da se to da provalit,.. taj je previse gledao Matrix :)))
Samo treba paziti na par sitnica..!
- nakon koliko vremena se brise tracking na vasem VPN posluzitelju,. to obicno posluzitelj navede
inace se radi od 3 dana do dva tjedna...
- vi na svom racunalu nakon svakog tunnelinga pobrisite track / cookies..
- postavite VPN kao primarni posluzitelj,. u slucaju da pukne veza necete moci surfati
dok se opet ne rekonektate na vas VPN...
- Svi VPN posluzitelji bili free ili uz placanje daju vam svoju ip ..za svaki prozor u browseru
neki podrzavaju i svoji ip kad skidate nesto sa nekim dwnload alatom van browsera
a ako ne podrzavaju najcesce necete moci downloadat ,.. ali to se rjesi sa drugim dowload alatom..
Samo da napomenem razlike izmedju VPN-a koji se placaju i free VPN-a su jedino u nekakvim free periodima 30 dana
ili takve neke gluposti,.. ili u brzini protoka,.. pa vam ogranice brzinu surfanja,.. ili ogranice protok na 1 GB mjesecno
i slicne gluposti.... na srecu svaki dan ima sve vise free VPN-a koji su potpuno besplatni.. i sluze nam kao globalne mreze
gdje komuniciramo medjusobno bez straha dali netko zna tko je ko i iz koje zemlje ulice ili kucnog broja i bla bla bla......
dakle VPN je tu da nam vrati anonimnost koju nam je uzeo hebeni BILL Gates ..!! sa svojim hebenim Windowsima
koji su puni sigurnosnih rupa ,.. ali to je vec druga tema...
pozdrav...
P.S: ako ste jos nepovjerljivi ,..postoji i dupli tunneling tj,.. tunel kroz tunel ,. oni se obicno uparuju sa vise lokacija
i sluze velikim Mega institucijama da zastite svoje podatke,. to je vec na drzvnoj razini,.,samo sto su u ovom
slucaju slaba karika ljudi koji rade u takvim ustanovama i mogu svoju sifru ili kript karticu posudit na par sati
trecoj strani,.. a onda svi tunnelinzi padaju u vodu...:))))