Tp-Link modem problem

poruka: 6
|
čitano: 1.124
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Tp-Link modem problem

Pozdrav

Kupio sam nedavno modem/router TP-LINK TD-W9980 u trgovini Links. Uređaj bi trebao raditi na svim našim annexima, u mom slučaju na T-Comu, odnosno Annex B.

Sve sam napravio kako treba u instalaciji, odnosno upisivanju podataka, međutim nikako mi ne radi DSL, tj. ne mogu se spojiti na Internet. Pazio sam da svaki podatak bude identično upisan kao na modemu kojeg imam od T-Coma, Siemens, međutim ništa ne funkcionira.

Možda netko ima iskustvo s ovim uređajem pa može pomoći.

Unaprijed zahvaljujem. 

Pukovnik

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Tp-Link modem problem

Internet bi trebao radit bez problema, jedino zna biti problem s voipom i acs-om. Možda nisi dobro podesio vpi/vci

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2015 19:13 (non pasara).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tp-Link modem problem

Prepisao sam podatke točno kako su bili upisani u t-comov modem. Sve do jednoga. 

Pukovnik

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Tp-Link modem problem

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tp-Link modem problem

Na kutiji od ovog kojeg sam kupio ne piše niti jedno slovo, već kao da je univerzalan. Uostalom, pitao sam u Linksu čovjeka prvo da li ide taj model na Annex B. On je rekao da ide. 

Ovaj sam uzeo:

http://www.links.hr/?naziv=vdsl2-adsl2-router-tp-link-td-w9980-wireless-n600-dual-band-gb-modem-router-4-port-802-11a-n-g-b-300mbps-300mbps-2-4ghz-5ghz-2-x-usb2-0-ipv-ready-bezicni&option=artikl&id_artikl=053.524.103

Pukovnik
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.10.2015 1:37 (Pukovnik).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Tp-Link modem problem

Mislim da je kolega iznad u pravu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice