Da, i u zadnjem broju buga imas preporuku za taj program, vidi test usb stickova
T-Com Reklamacija Modema
- poruka: 98
- |
- čitano: 31.264
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
Produžio sam ugovor s T-comom pa ću dobiti hard disk, zna li netko kako oni imaju običaj to slati hp, overseas ?
Produžio sam ugovor s T-comom pa ću dobiti hard disk, zna li netko kako oni imaju običaj to slati hp, overseas ?
overseas
overseas
Oh hvala bogu, već se usrao da to dode hp-om u tjednu 25-1.5.(kada me nema) pa da popušim jer mislim da u hp-u samo 5 dana čuvaju.
Oh hvala bogu, već se usrao da to dode hp-om u tjednu 25-1.5. pa da popušim jer mislim da u hp-u samo 5 dana čuvaju.
koliko znam t-com sve šalje preko njih tako da nemaš brige...
Ja sam isto uzeo hard prije jedan mjesec i poslali su mi ga poštom, jer je kutija jako mala, skoro kao i hard.
Nazvao sam ih i naručio sam si hard u ponedjeljak oko 11 sati ujutro, a došao mi je već u srijedu poštom.
I ako ne preuzmeš pošiljku nekoliko dana oni je vračaju onome koji ju je poslao, u ovom slučaju t-com, a oni će te onda možda nazvati ili ti bez poziva poslati ponovo.
Ja sam isto uzeo hard prije jedan mjesec i poslali su mi ga poštom, jer je kutija jako mala, skoro kao i hard.
Nazvao sam ih i naručio sam si hard u ponedjeljak oko 11 sati ujutro, a došao mi je već u srijedu poštom.
I ako ne preuzmeš pošiljku nekoliko dana oni je vračaju onome koji ju je poslao, u ovom slučaju t-com, a oni će te onda možda nazvati ili ti bez poziva poslati ponovo.
Hvala na pomoći. Onda će mi stići do sljedeće srijede valjda jer sam jučer još naručio.