T-Com Reklamacija Modema zaključana tema

poruka: 98
|
čitano: 31.264
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
T-Com Reklamacija Modema

Da, i u zadnjem broju buga imas preporuku za taj program, vidi test usb stickova

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
T-Com Reklamacija Modema

Produžio sam ugovor s T-comom pa ću dobiti hard disk, zna li netko kako oni imaju običaj to slati hp, overseas ?

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
moderator
Re: T-Com Reklamacija Modema
perkoxcar kaže...

Produžio sam ugovor s T-comom pa ću dobiti hard disk, zna li netko kako oni imaju običaj to slati hp, overseas ?

overseas

Ante Gotovina - HEROJ -- 15.04.2011. dan sramote........../// TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
16 godina
XXX-Man kaže...
perkoxcar kaže...

overseas

Oh hvala bogu, već se usrao da to dode hp-om u tjednu 25-1.5.(kada me nema) pa da popušim jer mislim da u hp-u samo 5 dana čuvaju.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2011 21:37 (perkoxcar).
15 godina
moderator
perkoxcar kaže...

Oh hvala bogu, već se usrao da to dode hp-om u tjednu 25-1.5. pa da popušim jer mislim da u hp-u samo 5 dana čuvaju.

koliko znam t-com sve šalje preko njih tako da nemaš brige...

Ante Gotovina - HEROJ -- 15.04.2011. dan sramote........../// TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
16 godina
T-Com Reklamacija Modema

Ja sam isto uzeo hard prije jedan mjesec i poslali su mi ga poštom, jer je kutija jako mala, skoro kao i hard.

Nazvao sam ih i naručio sam si hard u ponedjeljak oko 11 sati ujutro, a došao mi je već u srijedu poštom.

I ako ne preuzmeš pošiljku nekoliko dana oni je vračaju onome koji ju je poslao, u ovom slučaju t-com, a oni će te onda možda nazvati ili ti bez poziva poslati ponovo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.4.2011 0:29 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Jack Sparrow kaže...

Ja sam isto uzeo hard prije jedan mjesec i poslali su mi ga poštom, jer je kutija jako mala, skoro kao i hard.

Nazvao sam ih i naručio sam si hard u ponedjeljak oko 11 sati ujutro, a došao mi je već u srijedu poštom.

I ako ne preuzmeš pošiljku nekoliko dana oni je vračaju onome koji ju je poslao, u ovom slučaju t-com, a oni će te onda možda nazvati ili ti bez poziva poslati ponovo.

Hvala na pomoći. Onda će mi stići do sljedeće srijede valjda jer sam jučer još naručio.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.4.2011 12:43 (perkoxcar).
17 godina
moderator
T-Com Reklamacija Modema
Tema iscrpljena, skroz ste otišli na neke druge teme - lock
...
Moj PC  
0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice