Pomoc pri koristenju ap airlive wl-5460ap v2

poruka: 4
|
čitano: 4.138
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran

Poz.evo ovako kupio sam ap airlive wl5460 ap,al imam mali problem naime spajam se na gradsku mrezu znaci opcija client mode idem na siite survey tj. odabrati mrezu na koju se ocu spojiti signal mreze ne koju se ocu spojit je oko 40 posto.problem je slijedeci:

kad kliknem na conect tj,kad odaberem mrezu izbaci mi da poodesim enkripciiju,idem na none jer enkripcija na mrezi ne postoji.

e sad kad sam to sve podesio kliknem na apply chance I TU SE PROBLEM JAVI IZBACI MI: conect to ow skola: conect to falited.

neznam u cem je problem dali treba podest nekakvu ip adresu na TCP/IP tj ip adresu mreze na koju se spajam.

inace bi to udruga i administratori trebali podesit al zelio bi nesto i sam naucit.

Molim pomoc od onih koji znaju nesto o ovom i koji imaju iskustva s tim

HVALA...{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2012 19:49 (markotexas).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Pomoc pri koristenju ap airlive wl-5460ap v2

Sumljam da bi netko samo tako ostavio OTVORENU mrezu

naime premda nema enkripcije i on ti pokazuje da je mreza OTVORENA u samom AP je mozda

(90%) ukljicen MAC filter - samo uredaj sa odredenom mac adresom se moze spojit

tako da pretpostavimo da sve radis ispravno bez admina koji ima pristup "spojnoj tocki"

nema spajanja dok tvoju MAC adresu ne unese u postavke..

13 godina
protjeran

Aha ok hvala puno, znaci nemogu se spojit dok admin ne unese mac adresu i tj. mac adresu od svog ap-a,ipak cu morat zvati admine da mi to podese...

Hvala jos jednom{#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Pomoc pri koristenju ap airlive wl-5460ap v2

Da ne otvaram novu temu.

Zadnja 3 dana imam problema s Airlive Wl5460.

Inače koristim Airlive ko access point. Imam Siemens sx763 router iz njega ide LAN u Airlive iz Airlive-a jedan LAN u jedno računalo i koristim wireless na drugom računalu i tabletu. Svaki dan u 19:10 wireless veza rikne. Jednostavno napiše da nema veze(mrežna kartica u search-u ne nalazi ništa, inače je signal 100%). Na tabletu "nije u rasponu" (uredno lovi wifi Siemensa). Kad wireless veza rikne internet na računalu koje je spojeno preko LAN-a radi najnormalnije.

Gledala sam u postavkama Airlivea sve je potpuno isto kako je i bilo namješteno. Veza se vrati nakon rebootanja Airlive-a.

Jel imao tko sličan problem?

Mislim nije neka tragedija mogu ja njega restartat kad pošandrca al mi ide na živce Smijeh

Prije razgovora samnom za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika :D
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice