Jačina signala

poruka: 3
|
čitano: 1.425
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Jačina signala

Da vas pitam nešt: u postavkama mrežne kartice imam opciju "Transmit Power Level", kojoj se može odabrati vrijednost u rasponu od 1mW do 100 mW (pretpostavljam miliwati su u pitanju). Nagađam da je to snaga signala, pa me sad mene zanima, pošto je default 100mW, da li nešto šteti ili utječe na karticu ili općenito da ja smanjim tu snagu (trenutno sam postavio na 10mW), i radi isto kao i prije, signal je odličan. Znači, da li je to snaga signala, pa mogu staviti na manju vrijednost pošto nisam previše udaljen od APa tako da ne utječe na veze, ili je to nešto drugo pa da vratim na 100mW.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Jačina signala
Val kaže...

Da vas pitam nešt: u postavkama mrežne kartice imam opciju "Transmit Power Level", kojoj se može odabrati vrijednost u rasponu od 1mW do 100 mW (pretpostavljam miliwati su u pitanju). Nagađam da je to snaga signala, pa me sad mene zanima, pošto je default 100mW, da li nešto šteti ili utječe na karticu ili općenito da ja smanjim tu snagu (trenutno sam postavio na 10mW), i radi isto kao i prije, signal je odličan. Znači, da li je to snaga signala, pa mogu staviti na manju vrijednost pošto nisam previše udaljen od APa tako da ne utječe na veze, ili je to nešto drugo pa da vratim na 100mW.

Da,snaga signala. Slobodno možeš podesit onako kako ti paše.
Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
15 godina
neaktivan
RE: Jačina signala
Val kaže...

Pa ako nisi toliko udaljen od AP mislim da si mozes nesto malo smanjit ;) netreba ti onda punoa bolje ti je tak nego da susjedima smetas :D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice