Što je bolje me interesira, i zašto pa ako ima neko volje odgovorit bio bih mu zahvalan!;)
Widescreen ili obični monitor?
- poruka: 9
- |
- čitano: 3.003
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Definitivno Widescrean recimo jedan od 22 je danas optimalno rjesenje jer sve kaj skines s torrenta filmovi ,serije je u 16-9 formatu i to onda izgleda kak spada a i za ostale stvari koje se rade na kompu je Widescrean ekran bolji i ljepsi imas puno prostora i to je to nema tu puno filozofije a na obicnog 4-3 zaboravi jer ces zazalit kad tad ak ga kupis jer se on jednostavno ne isplati tj nekako se danas ne uklapa s obzirom na potrebe normalnog kucnog korisnika!!!
ok, Hvala na odgovoru!
Kažeš da se 4:3 donosno 5:4 ne ulapa u potrebe današnjeg korisnika kao widescreen?
Do prije godinu i pol nitko nije ni koristio widescreen monitore i sve je bilo super i 17" i 19" da bi odjednom oni postali loši i ono kao ne kupujte to ni u ludilu!
Pa nemojte ih baš tako zapostavljati.
Za filmove zbog formata 16:9 je prirodniji widescreen, ali za rad u aplikacijama još uvijek preferiram 4:3, odnosno 5:4!
widescreen je prirodniji.
Koliko ja znam widescreen je ugodniji očima. Preporučam ti wide.
Što je bolje me interesira, i zašto pa ako ima neko volje odgovorit bio bih mu zahvalan!;)

widescreen
kupio sam 20'' widescreen samsung syncmaster 2032bw prije 4 mjeseca, a prije sam imao 17'' 4:3 formatu. 16:9 mi se puno više sviđa filmovi izgledaju bolje, a rad u aplikacijama mi je jednko dobar kao i prije, jedino što je možda nezgodno je to što su internet stranice prilagođene 4:3 formatu pa imaš prazan prostor sa strane