Widescreen ili obični monitor?

poruka: 9
|
čitano: 3.003
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Monitor Ws- Widescreen ili obični ?

Što je bolje me interesira, i zašto pa ako ima neko volje odgovorit bio bih mu zahvalan!;)

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.12.2008 19:50 (kostolomac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Monitor sa Ws- Widescreen ili bez ?

Definitivno Widescrean recimo jedan od 22 je danas optimalno rjesenje jer sve kaj skines s torrenta filmovi ,serije je u 16-9 formatu i to onda izgleda kak spada a i za ostale stvari koje se rade na kompu je Widescrean ekran bolji i ljepsi imas puno prostora i to je to nema tu puno filozofije a na obicnog 4-3 zaboravi jer ces zazalit kad tad ak ga kupis jer se on jednostavno ne isplati tj nekako se danas ne uklapa s obzirom na potrebe normalnog kucnog korisnika!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Monitor sa Ws- Widescreen ili bez ?

ok, Hvala na odgovoru!Namigiva

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.12.2008 8:49 (kostolomac).
17 godina
neaktivan

Kažeš da se 4:3 donosno 5:4 ne ulapa u potrebe današnjeg korisnika kao widescreen?

Do prije godinu i pol nitko nije ni koristio widescreen monitore i sve je bilo super i 17" i 19" da bi odjednom oni postali loši i ono kao ne kupujte to ni u ludilu!

Pa nemojte ih baš tako zapostavljati.

Za filmove zbog formata 16:9 je prirodniji widescreen, ali za rad u aplikacijama još uvijek preferiram 4:3, odnosno 5:4!

0 0 hvala 0
17 godina

widescreen je prirodniji.

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koliko ja znam widescreen je ugodniji očima. Preporučam ti wide.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Monitor Ws- Widescreen ili obični ?
kostolomac kaže...

Što je bolje me interesira, i zašto pa ako ima neko volje odgovorit bio bih mu zahvalan!;)

Kad jednom prijeđeš na wide nikada se nećeš poželiti vratiti na 4:3 monitor :)
16 godina
neaktivan
RE: Monitor Ws- Widescreen ili obični ?
Ziga kaže...
 Kad jednom prijeđeš na wide nikada se nećeš poželiti vratiti na 4:3 monitor :)
 Igzekli  Osmijeh
17 godina

widescreen

kupio sam 20'' widescreen samsung syncmaster 2032bw prije 4 mjeseca, a prije sam imao 17'' 4:3 formatu. 16:9 mi se puno više sviđa filmovi izgledaju bolje, a rad u aplikacijama mi je jednko dobar kao i prije, jedino što je možda nezgodno je to što su internet stranice prilagođene 4:3 formatu pa imaš prazan prostor sa strane

fuck yeah

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice