TV monitori

poruka: 24
|
čitano: 2.515
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
TV monitori
pitanje

kupujem monitor sa tv tunerom, zanima me dali netko ima kakva iskustva sa takvim monitorima.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: TV monitori
Ja imam takav monitor sa TV-om
Nema pitanja na koje ne postoji odgovor.
17 godina
neaktivan
pc-haker kaže...
Ja imam takav monitor sa TV-om
 Mozes slobodno rec koji to?

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
17 godina
neaktivan
Moj monitor je Samsung SM 2032MW
Nema pitanja na koje ne postoji odgovor.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TV monitori

Ja imam samsungov SyncMaster 711 mp (17") i jako sam zadovoljan. Volio bi da je malo veci, ali kad sam ga ja kupio to je bio jedan od vecih! Inace TV monitori su vecinom od samsunga, a ti su i najbolji (samsungovi)!

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TV monitori

Ne mogu vjerovati, ali sada uopce ne mogu naci link na kojem sam vidio sve te samsungove tv monitore! To je bilo negdje na samsungovoj stranici prije mjesec dana i sad je nestalo! Ako netko nadje neka odmah javi!!

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pc-haker kaže...
Moj monitor je Samsung SM 2032MW
 Ja sam htio takav ali 22"..nazalost duga prica sa zaposlenicima u links-uMršti se...autoru teme bih preporucio samsung t220hdŠutim
17 godina
neaktivan
NightElf kaže...

kupujem monitor sa tv tunerom, zanima me dali netko ima kakva iskustva sa takvim monitorima.

Ne isplati se. Radije monitor + tv tuner u obliku PCI kartice.

Imam takav monitor, pa znam što govorim. To je bilo najgluplje potrošenih 3.5 keka u mom životu...
#smajli koji koluće očima#
17 godina
neaktivan
TV monitori

Tako sam i ja kupio odvojeno..nakon nekog vremena sam skuzio da 450kn ulozenih  u tv-turner je bacen novac jer je slika zrnata i katastrofa.nogomet nemozes ni gledat..a turner je spojen na kabelsku tako da je signal odlicanPlač

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lion King kaže...

Tako sam i ja kupio odvojeno..nakon nekog vremena sam skuzio da 450kn ulozenih  u tv-turner je bacen novac jer je slika zrnata i katastrofa.nogomet nemozes ni gledat..a turner je spojen na kabelsku tako da je signal odlicanPlač

Nemožeš ti na rezoluciji 1680x1050 očekivati da će tv signal rezolucije 800x600 dobro izgledati. Ista situacija je i na monitoru s ugrađenim TV tunerom. HD je druga stvar.
17 godina
neaktivan
TV monitori

U slucaju 1680x1050 ni hd nepomaze nesto previse jer mozes iskoristiti samo 720p a to je samo 120px vise nego na 800x600.. 1080p spasava stvar ali ga neozes koristitiIznenađen ali mislim da nije stvar u tome nego u turneru jer dvd koji ima ako se ne varam 420p slika izgleda predobro za razliku od tv-aŠutim..mozda turner jednostavno nevalja..Mršti se

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TV monitori

ma bolje ti je da sacekas sa kupovinom do sljedece godine, negdje u vrijeme izmedju bozica i uskrsa, jer ce im do tada dosta pasti cijena! A i ja bi uvijek izabrao monitor sa tv tunerom, jer tako mogu gledati tv dok mi je komp iskljucen.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TV monitori
autorov komentar

Hvala vam svima!! Puno ste mi pomogli, odlučio sam se za monitor satv tunerom jer mi nece komp morati raditi stalno. Vjerojatno cu kupiti samsung, ali vidio sam i philips-ov model lijepo izgleda.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NightElf kaže...

Hvala vam svima!! Puno ste mi pomogli, odlučio sam se za monitor satv tunerom jer mi nece komp morati raditi stalno. Vjerojatno cu kupiti samsung, ali vidio sam i philips-ov model lijepo izgleda.

Iznad 2500 kn davati za to je bacanje novaca.

P.S. Spoji ga na krovnu antenu, jer su sobne užas :).
17 godina
neaktivan
TV monitori

Vidio kod frenda Samsungov model sa tunerom, ima na njkega spojenu krovnu antenu i slika je sasvim ok, no treba malo privikavanja od 'klasičnog' TV ekrana.

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.8.2008 22:01 (Dado_ZG78).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
TV monitori

eo ovako ja san bia uzea u linksa samsung sm 225mw (bio san idiot jer prije nisan pitao sto kazete o ovon monitoru :D) i kad san pitao za misljenje , kompotko mi je odgovorio da je sranje jer vidin da je on ode odlican u ovome i proda san ga za 200 kn manje nego sto je prava cijena Belji se

Hocu hd 4870 X2 da dode na 3000 kn :'( aaaaaaaa grrrrrrrrrr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jojo_surf kaže...

eo ovako ja san bia uzea u linksa samsung sm 225mw (bio san idiot jer prije nisan pitao sto kazete o ovon monitoru :D) i kad san pitao za misljenje , kompotko mi je odgovorio da je sranje jer vidin da je on ode odlican u ovome i proda san ga za 200 kn manje nego sto je prava cijena Belji se

Dobro da si ga uspio uvalit. :) Fakat ne vrijedi toliko...
17 godina
neaktivan
TV monitori

@jojo_sufr jel mozes reci kako ti se monitor cini..kao tv i tako..makar si ga prodao..zanimaju me neke stvari u vezi njega..

0 0 hvala 0
16 godina
TV monitori

užasno sporo memoriše kanale...čak i automatsko memorisanje traje satima...retardirani dugmići sporo se odazivaju i iritantno pište kada se pritisnu. Užas. izuzetno ga je lako izgrebati. ja sam uspio da to uradim tkaninom, brišući ga. i to krpicom koja se dobija uz njega. kontrast je OČAJNO slab za razliku od LG-evog modela. boje su mrtve. a probijanje svjetla po gornjoj i donjoj ODVRATNO JE. pogotovu kada se gleda televizija. ili filmovi sa letter box-om. dodajem još i to da je neralno skup za mogućnosti koje nudi. HD? da. HD me je privukao. zašto? šta sam dobio time? ovo je već drugi i posljednji put kako kupujem samsungov monitor i kako se razočaravam. samsungovi TFT monitori NIKAD VIŠE

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TV monitori

Dobro kaj ga nisam kupioSramim se

0 0 hvala 0
16 godina
TV monitori

a i onako mi je tv u sobi i u dnevnom boravku i uopce nisan razmisljao glavon nego me je privuka HD,tv,i daljinski a kad san malo procita i vidia (idiot san...prvo kupin pa citan misljenja i onda se uvjerin i sam xD) mislin ko da mi je tesko dignit guzicu sa stolice od kompa,otic 3 metra naprid , lec na krevet i upalit tv...nije mi tesko i  mislin ono totalno glupo Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jojo_surf kaže...

užasno sporo memoriše kanale...čak i automatsko memorisanje traje satima...retardirani dugmići sporo se odazivaju i iritantno pište kada se pritisnu. Užas. izuzetno ga je lako izgrebati. ja sam uspio da to uradim tkaninom, brišući ga. i to krpicom koja se dobija uz njega. kontrast je OČAJNO slab za razliku od LG-evog modela. boje su mrtve. a probijanje svjetla po gornjoj i donjoj ODVRATNO JE. pogotovu kada se gleda televizija. ili filmovi sa letter box-om. dodajem još i to da je neralno skup za mogućnosti koje nudi. HD? da. HD me je privukao. zašto? šta sam dobio time? ovo je već drugi i posljednji put kako kupujem samsungov monitor i kako se razočaravam. samsungovi TFT monitori NIKAD VIŠE

Potpisujem. I sad to košta 3500kn... Definitivno toliko ne vrijedi. Kaj se tiče HD-a - domaći program još nije u HD-u, a HD filmove možeš i na normalnom 22" monitoru gledat.
16 godina
protjeran
TV monitori

ja imam 225mw......i skoro nikako nekoristim tv tuner al sam pretzadovoljan u igru...kako se ponaša lcd

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
jojo_surf kaže...

a i onako mi je tv u sobi i u dnevnom boravku i uopce nisan razmisljao glavon nego me je privuka HD,tv,i daljinski a kad san malo procita i vidia (idiot san...prvo kupin pa citan misljenja i onda se uvjerin i sam xD) mislin ko da mi je tesko dignit guzicu sa stolice od kompa,otic 3 metra naprid , lec na krevet i upalit tv...nije mi tesko i  mislin ono totalno glupo Smijeh

kod mene je idetičan slučaj jarane..imam u sobi plazmu a uzeo sam ovo sranje....izvinite na izgovoru....al dobar e kad se igra........
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice