Samsung S22B350TS

poruka: 3
|
čitano: 2.586
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Samsung S22B350TS

Zanima me dal netko ima ovaj monitor   . Najviše me interesira koliko je ugodan za višesatno korištenje , dal je naporan za oči .

I ako možete napisat što više dojmova o njemu .

Koristi PLS tehnologiju ("samsungov IPS"), 5ms gtg , HDMI, VGA ulazi .

I Čini mi se jako dobar monitor ,molo bi bit još ljudi zaiteresirano, pa sam otvorio temu jer na internetu gotovo nema osvrta na ovaj monitor .

http://www.samsung.com/sg/consumer/pc-peripherals-printer/monitor/led-monitor/LS22B350TS/XS

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.4.2013 12:51 (Bubabug).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Samsung S22B350TS

3 tjedna koristim ovaj monitor, točnije 24'' verziju. Nikakav zamor očiju nemam nakon višesatnog korištenja. Nisam koristio IPS monitor pa ga ne bih mogao uspoređivati ali kupnjom ovog Samsunga s PLS matricom po preporuci jednog forumaša sam prezadovoljan za razliku od pokojnog Flatrona w2246 (neznam koju je matricu imao) gdje su mi oči nakon više sati korištenja znale biti rasturene tako da mi je ovaj sad došao ko odmor za oči {#}

Nekima bi mogla biti mana što je okvir dosta ''glossy'' pa kad sunce malo više nabija u sobu onda odsjaj zna malo iritirati, ja spustim rolete i problem riješen {#} Tipke su na touch, super mi je to ali mogli su napraviti da bar malo svijetle pa da po mraku naslijepo ne nabadam prstom. Ali nisu mi to čimbenici koji bi odlučivali već kvaliteta slike a ona je odlična.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.4.2013 0:32 (vrinho).
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Samsung S22B350TS

Imam takav bez ovog S na kraju, valjda je isti, osim što moj ima 36mj gare. Al sve u svemu sam zadovoljan, meni ne zamara oči, gledal kod frenda u mnogo više hvaljeni Dell, i ne vidim baš razliku. (imam -0,5 dioptriju, ali da je tolko bolji sigurno bi videl razliku {#} )

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice