Treabm monitor za hd5750 1gb ddr5, hdmi, 2xDvi. Pa da čujem savjete.. cijena do 1200kn ništa više... bil bi i zadovoljan s 1100kn... Unaprijed svima hvala....
Monitor za hd5750
- poruka: 8
- |
- čitano: 1.547
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa...bilo koji je dobar...to je grafa za 1280*1024...moja 5770 na 1920*1080 ide Bad Company 2 na high 30fpsa
tako da bi tvoja na 1280*1024 bila ok za sve igre...ali ako oces veliko uzmi ovo-jeftino a nije lose:D
metro ili ventex bilo koji 23 inča monitor i ne pristani na manje jer ćeš se prevariti(od velikog je lako malog napraviti a od malog nikad koristi) ovaj na ovom linku gore je premali za tu lovu proguglaj malo
imam 23,5 asus i super prije toga sam se zaje i kupio 21 a razlika veoma vidljiva zato definitivno veće
omg omg omg....nemos dobar monitor 24" za te pare...btw ovo je wled monitor
neki 21"-22" sa 1680*1050 rezom, ko moj
ajde ljudi dajte neki primjer... po mogućnosti od samsunga i lg-a. Ove sumnjive firme me ne zanimaju...
Welcome to LG Electronics Pakistan official site. Browse Home Appliances, TV Audio Video, Mobile Phones, IT Product and Air Conditioner.
ajde ljudi dajte neki primjer... po mogućnosti od samsunga i lg-a. Ove sumnjive firme me ne zanimaju...
Zašto je Art of Colors sumnjiva firma?
To što naše jadno tržište godinama nije imalo uvoznika, nego furamo jeftikanere kao što je LG,
to je problem birokracije.
AOC je super kvalitetna firma. Vani se prodaje godinama. Uglavnom,
to što kod nas nema Lamburginija na tržištu, ne znači da je sumnjive kvalitete i da je smeće,
nego da nemamo prosperiteta na tržištu i/ili uvoznika...