Monitor do 2K kn sa podešavanjem po visini

poruka: 10
|
čitano: 2.247
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
22" monitor do 2K kn sa podešavanjem po visini

Pozdrav svima!

Dakle kupujem novi monitor, ali pošto sam dosta visok primjetio sam da uvijek kad radim sa nekim monitorom koji nema podešavanje po visini gledam prema dolje te i dosta nepravilno sjedim zbog toga. Kad gledam cjenike monitora po web-stranicama naših glavnih usutpitelja jako rijetko je navedeno ili se iz slike ne može shvatiti da li monitor ima vertikalno podizanje matrice + zakretanje. Pivotiranje mi nije bitno.

Pošto dugo nisam pratio što se događa u svijetu monitora bio bi zahvalan ako netko može preporučiti neki relativno ok 22" LCD koji ima takvo pomično postolje, recimo koliko sam skužio Samsung je neka najisplativija opcija što se tiče omjera kvalitete prikaza i cijene, ali neznam da li sam ikad vidio neki koji ima podesivo postolje (tu ne računam onaj standardni tilt od 15 stuponjeva po horizontali). Dosta gledam filmove i igram igre, ali također mi je bitno da kad čitam neki tekst npr. na internetu da mi je ugodno čitati, a ne da me bole oči nakon pola sata....

Trudio sam se biti što temeljitiji, pa ukoliko netko ima sličnog iskustva da može preporučiti neki monitor, a da baš nije skuplji od 2000 kn bio bih zahvalan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Možda ovako nešto

DELL P2210 22"

Samsung SM F2380 23"

Na netu potraži review-ove, meni se čine sasvim solidni iako je ovaj Samsung malo skuplji.

Ili zašto si ne uzmeš neko postolje da ti monitor bude na njemu pa da ne moraš tražiti neki monitor koji ima te opcije?

...Borba za mir je kao jebanje za nevinost...
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
RE: Monitor do 2K kn sa podešavanjem po visini

Dell mi se čini ok, a razmišljao sam već o postolju, ali mi je tlaka, rađe gotovo rješenje u monitoru :)

15 godina
protjeran

Za malo novca, Art of Colors 2434Pw...

Nije LED ali je super...

Preporuke...

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
16 godina

mislim da ću  uzeti Dell UltraSharp 2209WA, malo je preko 2K, ali navodno je matrica vrhunska (IPS)

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.6.2010 17:20 (SonGoku83).
15 godina
neaktivan
SonGoku83 kaže...

mislim da ću  uzeti Dell UltraSharp 2209WA, malo je preko 2K, ali navodno je matrica vrhunska (IDS)

Mozda da razmislis o LG W2220P, navodno je isti kao i DELL 2209WA, ali je ~500 kn jeftiniji.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.4.2010 18:01 (FLes).
15 godina
neaktivan

Možete meni odmah preporučiti neki 24'' s podešavanjem po visini do nekih 2500-3000kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Evo nakon negdje pola godine korištenja toplo mogu preporučiti svima Dell 2209 WA , koštao me je oko 2200kn, ali ovako nešto dobro još nisam nigdje vidio, super je slika, boje, oštrina, kontrast. Dobar je i za visit na netu i za gledat filmove ima (dinamyc contrast), za špile, super stvar :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

heh, brzi review, nema šta {#}

Al bitno da je pozitivan...

Dompa
16 godina
Haha, ma zaboravih totalno, neki dan sam nešto tu na forumu gledao pa rekoh usput da i napišen nešto, u svakom slučaju vrhunski je monitor
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice