Znaš što me "cimnulo"? Kad sam procitao jednu recenziju za dostavu iz Sancta Domenice kad je liku dosao TV s polomljenim ekranom i onda trgovina optuzi njega da ga je on polomio (da mu je pao) i na kraju nije dobio povrat novca.. Al ok, kupio sam i ja kod njih TV prije 2 godine pa je bilo sve ok, radi i dan danas..
Sad u Vacomu je ta cijena jer imam njega u blizini, Ronis, Elipso, pevex, Links.... - VŽ-ČK lokacije trgovina ako bih osobno prikupio.. mada za nešto bolje u rangu 120€ bih riskirao i web kupovinu i osobno podizanje u poslovnici ili čak i dostavu..
Nije mi toliko bitno onih 1ms odaziv.. mislim da po onome za šta ga koristim je važnije i garancija, istina, ali da opet i primjetim razliku u odnosu na ovo što imam sad.
Usput - plaćam kešom pa možda ide negdje popust na gotovinu ako mahnem novcima :)
P.S. - ovaj ViewSonic koji si mi stavio u Linksu - jel on bolji od Acera kojeg sam ja naveo? Ili je LG sa 5ms odazivom a možda boljom slikom?
Jel postoji neka relevanta stranica za usporedbu monitora ili je to više stvar ljudskog oka?