Pozdrav,evo i mog modinga malo.
Nemojte zamjerit na slikama jer su na linkove(sve su vece od 2mb pa nebu upload-at sliku uz poruku :D )
Posto sam imao staro kuciste,mislim da je to bilo neko msi(uglavnom jako staro kuciste),odlucio sam ga modat.
Bilo je obicno kuciste bez pleksiglasa i ventica 120 na stranici i bilo je skroz zatvoreno,medutim ja sam ga modao u ovakvo stanje:
( Album starog kucista )
A onda mi je bilo dosta i toga kucista pa sam odlucio kupit novo kuciste.
Kupio sam Sharkoon REX3 Economy kuciste,a ono izgleda ovako:
Htio sam kupit neko koje ce mi odlicno bit za modanje.
Pa sam malo razmisljao i rekao pa zasto ja nebi od REX3 Economy mogao napravit REX3 Value kuciste.
REX3 Value izgleda ovako:
Pa sam se bacio na posao,cilj mi je bio napravit od REX3 Economy-a REX3 Value-a.
Prvo sam isao rezat bocnu stranicu na koju sam stavio pleksiglas.
Kasnije sam sve to ljepo pobojao u bijelo tj. mat bijelo.
Naravno to nebi bio ja,pa sam pol toga zaboravio slikat..jbga :)
Nakon farbanja u mat bijelo+ izrezana bocna stranica i stavljen pleksiglas,to je izgledalo sada ovako:
Da bi komponente izgledale ljepse,raskopao sam cijelo napajanje tako da bi mogao sve limove ljepo ofarbat.
(napajanje je pofarbano u mat crno)
+ isto tako sam i napravio sa przilicom.
Posto sam si napravio homemade vodeno hladenje,odlucio sam napravit i nosac za blok,te sam i njega pofarbao u crno.
U starom kucistu nisam imao mjesta za kiler pa sam morao rezat gornji dio na kucistu da bi ga smjestio,a u ovome novome kucistu sam kiler stavio na zadnju stranicu...(jer je tvornicki na mjeru napravljeno da stane kiler i 120mm ventic).
Tako da me je to razveselilo,jer nisam trebao i na novom kucistu rezat gornji dio.
A posto imam na napajanju 952313 kablova + vecinu onih koji mi netrebaju,napravio sam i cable management(napravio sam najurednije sta sam mogao).
A kako je sve to na kraju zavrsilo:
Sve u svemu,ja sam prezadovoljan.
Uspio sam postignut cilj koji sam imao i ispalo je nevjerojatno dobro :D
Bitna je volja...
Slobodno nabacite neki komentar il nesto :))))