Znaci radi se o kucistu haf xb, planove imam, ali problem nastaje kod bojanje u bijelu boju, znaci neznam s cime da prebojim, krecom pa mazem kistom ili mouda sprejom, ili mozda za neke dijelove kist neke sprej ili necim trecim
Hvala unaprijed
Znaci radi se o kucistu haf xb, planove imam, ali problem nastaje kod bojanje u bijelu boju, znaci neznam s cime da prebojim, krecom pa mazem kistom ili mouda sprejom, ili mozda za neke dijelove kist neke sprej ili necim trecim
Hvala unaprijed
Hvala unaprijed
Kupi sprej,a ako zelis mozes kupit i "kanticu" sa bojom pa na kompresor na spricu,onaj ko ima iskustva sa kompresorom tj. sa spricom njemu je lakse,dok kod sprejeva je malo zajeb to kaj moras puno slojeva nanjet da bi dobio boju kak se spada..a i kod spreja je sranje jos kaj ak preblizu spricas onda ti se naprave velike kapljice i onda ti to kasnije ruzno izgleda...ja sam svoje farbo u bijelo sa sprejom i par puta mi se desilo da sam preblizu sprico i onda mi se napravila velika ruzna mrlja tj. nakupina te boje na jednom dijelu ali u malo pretjeranoj kolicini al fala bogu pa je to nestalo jer sam imo mat sprej pa tek na kraju kada se to posusilo i izmatiralo onda je nestala...
Hvala, nego kod kod sušenja bi bilo bolje da stavim unutar stane, na balkonu ili ispred radijatora?
Obavezno prije farbanja u bijelu boju prefarbati kuciste Primerom jer ce ti se boja ljustiti ;)
Ako bi mi mogli preporucit primer i kvalitetnu mat boju koja je nabablkiva u hr ducanima
Ako bi mi mogli preporucit primer i kvalitetnu mat boju koja je nabablkiva u hr ducanima
Otidi u onaj ducan sa bojama ili u pevec,imas tamo po 16 kuna mat bijeli spray,tamo sam ja uzeo i nije los..imas i moju temu "Sharkoon Rex3" pa mozes vidjet kako je moje ispalo.
Bolje ti je uzet neki mat spray jer se greske manje vide tj. ako bas nemas iskustva sa farbanjem onda ti je najbolje sa mat farbat,sve pogreske kaj napravis se kasnije nece isticat je mat kada se farba dok je "mokar" tj. frisko nanjen na nesto onda je sasvim drugacije...a kad se osusi tj. izmatira onda je opet nesto sasvim drugacije..bas onako mat bijelo perfektno. Ali jedino ti je problem ak kasnije ne prespricas sa sprejom za boju onim posebnim ajmo rec ko neka zastita,desit ce ti se ko meni,sve ce ti ljepo izgledat al svaka ogrebotina ce ti se isticat,jer se prelagao zguli boja...nisam ni ja to napravio. Nitko ne kaze da nesmijes farbat samo sa sprejom ali bit ce ti ko i meni,sve ce ti ljepo ispast i sve je to oke ali cim ces negdje malo pogrebat kuciste odma ce ti se isticat ta ogrebotina jer se skida boja samo tako...
Kupi sprejeve i baci se na posao,cekamo na neke radove posto si otvorio temu ;)
EDIT: A kaj se tice susenja...najbolje ti je farbat to vani negdje da ti ne leti ono od spreja u facu il po necemu. Najbolje je ak imas di da vani ofarbas...stavis na drvo i sprejas. Sprej ti se brzo susi tak da ti je dosta 10 min vani da odstoji i onda pospremis unutra negdje da se osusi do kraja kako spada. I muckaj sprej jedno min/dve ali pune min/dve jer je meni znalo par puta zbog jedno 20 sec muckanja da nije dobra boja...zmuckaj to kak spada i onda ljepo spricas,ne pre blizu niti pre daleko...